1 HIER EERSTE TITEL H1


ALGEMENE INTRODUCTIE VAN HET VERHAAL - WAAR GAAT DEZE BLOGPOST OVER?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia.

 


 

LICHTPLAN BASIS VOOR VERLICHTING

Een lichtplan is eigenlijk zoals de naam al aangeeft een plan voor je verlichting.

Goede verlichting is van groot belang in een ruimte, om er voor te zorgen dat de functie van de ruimte zo goed mogelijk wordt gebruikt of zelfs wordt versterkt.

Met een goed lichtplan weet je van te voren hoeveel verlichtingsarmaturen van een bepaald type in een ruimte geplaatst moeten worden en hoe deze verdeeld moeten worden. Ook is een goede analyse te maken van de kosten die dat meebrengt.

Natuurlijk kan je bij bepaalde ruimtes misschien heel aardig een inschatting maken van de benodigde verlichting, maar wij raden aan om altijd een lichtplan te maken.

Zo weet je precies wat je aan verlichting nodig hebt en voorkom je dat je overbodig veel licht hebt, maar nog belangrijker: een tekort aan verlichting. Hollandlamp helpt je graag bij zo’n lichtplan, want wij willen dat jij het beste licht in jouw bedrijf hebt.

Bij het opstellen van een lichtplan is een groot aantal factoren van belang, die we in het vervolg van deze pagina verder onder de loep zullen nemen.

 

ELK LICHTPLAN IS MAATWERK

Bij het opstellen van een lichtplan is natuurlijk op de eerste plaats de functie van de ruimte sterk bepalend. Daarnaast spelen de afmetingen van de ruimte, de kleuren van vloeren, wanden en plafonds een cruciale rol, evenals de ruimtelijke indeling met bijvoorbeeld bureaus of stellingen. 

Met deze gegevens als basis worden in eerste instantie de geldende normen en regelgeving toegepast om te verzekeren dat de verlichting aan alle vereisten voldoet.

Vaak kan echter naast de basisnormen ook extra sfeer worden gecreëerd, vooral in omgevingen zoals horecagelegenheden, kantines of kantoren.

Het optimaliseren van de verlichting kan bijvoorbeeld de zichtbaarheid van producten in een winkel verbeteren, de aandacht van klanten trekken door aantrekkelijke etalageverlichting, of de efficiëntie verhogen in magazijnen en opslagruimtes door het maximaliseren van de alertheid van medewerkers.

Ons doel is om de functionaliteit van jouw ruimte binnen het bedrijf te maximaliseren door middel van effectieve verlichtingsoplossingen.


#4 HIER TITEL H3

HIER IETS OVER 1 VAN DE 16 ALGEMENE PROJECT PAGINA'S - BIJV VVE VERLICHTING, MANEGE VERLICHTING

Let op: in relatie tot het onderwerp van de blog !!!! Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Je leest er HIER alles over op onze pagina over manege verlichting.


< AANVRAAG LICHTPLAN ZAKELIJKE MARKT >

 

LICHTPLAN ZAKELIJKE MARKT

Hollandlamp maakt uitsluitend lichtplannen voor de zakelijke markt, dus niet voor woningen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in functionele verlichting.

Hollandlamp heeft de passie om bedrijfsruimtes zo ideaal mogelijk te verlichten, heeft daar veel ervaring in en daarom zijn we daar ook zo goed in. Wij maken lichtplannen met diverse merken verlichting, maar uitsluiten met A merken.

Denk hierbij aan o.a. Philips, Norton en Sylvania. Wij zijn compleet onafhankelijk en zorgen ervoor dat als we een lichtplan maken dat deze perfect is, en kiezen daar dus uitsluitend hoogwaardige verlichting van gerenommeerde A-merken.

INFORMEER HIER NAAR DE MOGELIJKHEDEN >>WAT KOST HET MAKEN VAN EEN LICHTPLAN?

Bij ons vind je geen gratis lichtplannen. We staan natuurlijk wel klaar om je kosteloos te helpen bij eenvoudige vragen, zoals het bepalen van het aantal armaturen voor een kantoor van 5 x 7 x 3 meter.

Voor uitgebreide lichtplannen, waarbij diepgaand denkwerk en mogelijk een bezoek van een van onze lichtspecialisten nodig zijn, rekenen we een vergoeding. Deze vergoeding wordt vooraf afgesproken, afhankelijk van de complexiteit van het plan.

Het betreft enkel een vergoeding voor de tijd en energie die we investeren, zonder winstoogmerk. Onze intentie is altijd om je te voorzien van de armaturen uit het plan, omdat dit ons hoofdinkomen vormt. Daarom beloven we dat als je de verlichting bij ons bestelt, we uiteindelijk geen factuur sturen voor de kosten van het lichtplan. Je ontvangt ook een duidelijk overzicht van de gebruikte armaturen tegen een competitieve prijs, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en wat wij bieden.

Het feit dat wij geen gratis lichtplannen aanbieden, komt voort uit onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit. Een lichtplan is meer dan alleen het plaatsen van enkele armaturen; het is een nauwkeurige afstemming van licht op de ruimte, rekening houdend met diverse factoren zoals de afmetingen, kleuren, indeling en functie van de ruimte.

Voor simpele vraagstukken, zoals het bepalen van de benodigde armaturen voor een standaard kantoorruimte, helpen we je graag kosteloos. Echter, wanneer het gaat om complexere projecten waarbij gedegen expertise en analyse vereist zijn, investeren we aanzienlijke tijd en moeite.

ONZE LICHTSPECIALISTEN AAN HET WERK

Onze lichtspecialisten besteden uren aan het uitwerken van een doordacht lichtplan, waarbij ze mogelijk zelfs ter plaatse komen voor een grondige inspectie en overleg.

Dit vraagt om een aanzienlijke inzet van middelen en expertise, wat we niet kosteloos kunnen aanbieden. Daarom hanteren we een eerlijke vergoeding voor onze diensten, die voorafgaand aan het project wordt afgesproken op basis van de complexiteit en omvang van het lichtplan.

Het bedrag dat we berekenen voor het lichtplan is puur een vergoeding voor de tijd, moeite en expertise die we investeren. Het is geen commerciële verkoopprijs, maar eerder een compensatie voor onze professionele diensten.

Onze prioriteit is om jou te voorzien van een lichtplan dat perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen. Daarom beloven we dat als je besluit de verlichting bij ons te bestellen, we de kosten voor het lichtplan uiteindelijk niet in rekening brengen.

Naast de verlichting zelf, ontvang je ook een gedetailleerd overzicht van de geselecteerde armaturen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Dit stelt je in staat om een weloverwogen keuze te maken en biedt transparantie over onze producten en prijzen.

We streven er altijd naar om een competitieve prijs te bieden, zodat je niet alleen de beste verlichting krijgt, maar ook waar voor je geld. Onze specialisten staan graag voor je klaar, dus als je planne hebt en daarbij goed een passend lichtplan kunt gebruiken, neem dan even contact met ons op om alles te bespreken.


< HOLLANDLAMP PROJECT >

 

HOLLANDLAMP | PROJECTEN

Hollandlamp is jouw zeer ervaren partner in projectverlichting. Wij hebben al vele tevreden klanten geholpen om hun ruimtes optimaal te verlichten.

Wij beginnen een project altijd met een uitgebreid adviesgesprek, waarin wij samen met de klant de lichtsituatie en alle wensen in kaart brengen. Aan de hand van een uitgebreide checklist zorgen we er samen voor dat alles helemaal duidelijk is.

Dat werken wij uit naar een volledig lichtplan dat als basis dient om te komen tot het optimaal en efficiënt verlichten van elk van de desbetreffende ruimtes. Om een beeld te krijgen van onze uitgebreide ervaring, een overzicht van eerdere projecten.

LEES HIER MEER >>>

ZELF OOK EEN PROJECT LICHTPLAN NODIG? KLIK HIERONDER !

RELEVANTE ARTIKELEN EN MEER INFORMATIE

< maak hieronder uw keuze >

 


< DEZE PAGINA SAMENGEVAT IN URL'S >

 

regel nummer 1 - met hier de directe link

regel nummer 2 - met hier de directe link

regel nummer 3 - met hier de directe link

regel nummer 4 - met hier de directe link

regel nummer 5 - met hier de directe link

regel nummer 6 - met hier de directe link

regel nummer 7 - met hier de directe link

regel nummer 8 - met hier de directe link

regel nummer 9 - met hier de directe link

 


< MOGELIJK OOK INTERESSANT >