CEE Materiaal


Categorieen


Producten 1-24 van 798

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 798

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

CEE Materiaal


“CEE CEE materiaal zijn stekkers, contrastekkers en contactdozen speciaal ontwikkeld voor de industrie. De stekkers zijn in verschillende kleuren uitgevoerd en iedere kleur staat voor een bepaald spanningsniveau. Zo staat rood voor 400 Volt en blauw voor 230 Volt. Samen met geel voor 110 Volt zijn dit de meest gebruikte kleuren in Nederland. De blauwe CEE stekker staat ook wel bekend als campingstekker, omdat hij op bijna alle campings in Europa gebruikt kan worden.

CEE materiaal is verkrijgbaar in IP44 of IP67. Omdat dit materiaal gebruikt wordt in de industrie maar ook op bouwplaatsen is het belangrijk dat dit materiaal goed bestand is tegen (spat)water.

Door iedere kleur stekker met een ander aantal pinnen uit te voeren kunnen deze alleen gebruikt worden in een stopcontact van hetzelfde type.

Wanneer u zelf een installatie met CEE materiaal .....

..... gaat maken heeft u hier onder andere ook kabel bij nodig. Hier kan Hollandlamp u ook mee helpen. In de categorie Kabels vindt u de artikelen die u voor deze installatie kunt gebruiken. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, neemt u dan contact op met Hollandlamp, we helpen u graag.