Krimpkous

Producten 1-24 van 81

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. 3M™ DRIE M KRIMPK ZWART 24.0-8.0 MMM krimpslang GTI 3000, polyolefine (PO-X), zw, le 1000mm, warmkrimp  
    € 12,71 € 10,50 As low as € 12,45

Producten 1-24 van 81

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Krimpkous


“Krimpkous” Een krimpkous is een kunststof of rubber kous of mof die u over een ader kunt schuiven. Als u de kous verwarmt dan zal deze samentrekken en dus krimpen, waardoor u een isolatie heeft aangebracht over een ader of kabel. Er zijn ook krimpkousen met de zogeheten cold shrink techniek. Bij deze krimpkousen hoeft u geen warmte toe te passen voor het krimpen. Het gebruik van een krimpkous is een veel nettere oplossing dan bijvoorbeeld isolatietape. Bovendien is dit een duurzamer oplossing.

Bij een krimpkous staat duidelijk beschreven welke diameter deze heeft voor de krimp en na de krimp. Dit is natuurlijk erg van belang om te kunnen bepalen of de krimpkous voor u geschikt is. Krimpkous is in verschillende kleuren leverbaar, maar de kleur van de krimpkous heeft geen effect op de werking.

Natuurlijk geeft u hiermee uw ader wel een bepaalde codering.

Krimpkousen vindt u hier van onder andere .....

..... Cellpack en 3M. Er zijn naast de verschillend kleuren en diameters ook verschillend lengtes verkrijgbaar. Kijkt u bij de productspecificaties voor alle exacte maten. Als u vragen heeft over een krimpkous, neem dan vrijblijvend contact op met Hollandlamp.