Lasdoppen

Producten 1-24 van 55

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 55

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Lasdoppen


“Lasdoppen” Lasdoppen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De twee belangrijke verschillen hierin zijn de draai-lasdoppen en de steek-lasdoppen. Een las gemaakt met een draai-lasdop is normaal gesproken een betere las, maar niet zo eenvoudig te maken. Met een steek-lasdop is het eenvoudiger, je maakt de ader vrij van de installatiedraad en je steek de draad erin. Dit is dus makkelijker te maken. Om een las te maken met een soepele draad heeft u een lasdop nodig met klemmen.

U dient het installatiedraad of -kabel goed te strippen zonder de koperen ader te beschadigen. Deze gestripte ader knipt u af op een dusdanige lengte dat deze precies in de lasdop verdwijnt zodat er geen aanrakingsgevaar is met de gestripte ader. Een las met een lasdop wordt altijd gemaakt in bijvoorbeeld een kabeldoos of centraaldoos.

In enkele gevallen wordt een lasdop ook gebruikt om achter een armatuur de draad te verlengen.

We hebben lasdoppen van onder andere .....

..... Obo, Wago en Conex op voorraad. U heeft hierbij ook keuze uit het aantal aders dat u wilt gaan verwerken. Lasdozen zijn verkrijgbaar van 2 tot 8 aders. Kunt u niet de juiste lasdoppen vinden voor uw klus?

Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.