Aanwezigheidsmelder

Producten 1-24 van 338

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. PHILIPS LRM1070/00 SENSR MOV DET ST PHILIPS LRM1070/00 SENSR MOV DET ST  
    € 101,40 € 83,80 As low as € 99,37

Producten 1-24 van 338

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Aanwezigheidsmelder


“Aanwezigheidsmelder” Een aanwezigheidsmelder is uitermate geschikt om toe te passen in kantoren en klaslokalen. Hier wordt vaak langere tijd achter elkaar stilzittend gewerkt. Wanneer hier een bewegingsmelder gebruikt zou worden, zal na verloop van tijd het licht uitgaan omdat er geen beweging meer wordt opgemerkt.

Een aanwezigheidsmelder meet met infrarood de aanwezigheid van personen. Hierdoor zal ook bij weinig beweging het licht niet uitgaan. Pas wanneer iedereen de ruimte heeft verlaten zal de verlichting, na de vooraf ingestelde nalooptijd, vanzelf uitgaan.

Naast het detecteren van aanwezigheid van personen, wordt ook de hoeveelheid daglicht gemeten. Hierdoor zal het licht ook niet aangaan als er voldoende licht van buiten komt. Dit levert een extra besparing op, zeker als daarnaast voor de verlichting Led lampen gebruikt worden. Deze gebruiken niet alleen veel minder energie dan bijvoorbeeld halogeen, maar kunnen ook goed tegen veel aan- en uitschakelen.

Aanwezigheidsmelders zijn verkrijgbaar in op- en inbouwmodellen.

Door verschillende modellen van diverse A-merken .....

..... in ons assortiment op te nemen, is er voor iedere ruimte wel een passende aanwezigheidsmelder te vinden. Zelfs voor hoge ruimtes als bedrijfshallen en magazijnen. Deze sensors worden dan met een afstandsbediening geleverd, zodat ze vanaf de grond ingesteld kunnen worden op uw wensen. Kijk, voordat u besteld, dus goed naar de reikwijdte van de sensor.