Daglichtsensor

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Finder FIN FOTOSENSOR INBOUWMONTAGE S11 Finder lichtreg syst comp 11, uitv lichtsensor, tbh sensor, 1 kanalen  
  € 19,02 € 15,72 As low as € 18,65
 2. Finder FIN FOTOSENSOR S11 FINDER VERVANGINGSSENSOR  
  € 9,28 € 7,67 As low as € 9,05
 3. TRILUX LiveLink IP54 Trilux lichtreg syst comp LIVELINK  
  € 143,81 € 118,85 As low as € 141,65
 4. TRILUX LiveLink IP54 Trilux lichtreg syst comp LIVELINK  
  € 143,41 € 118,52 As low as € 141,26

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Daglichtsensor


“Daglichtsensor” Een daglichtsensor is iets anders als een schemerschakelaar. Bij een schemerschakelaar gaat het ligt aan als het donker wordt, en weer uit als het licht wordt. Een daglichtsensor meet de hoeveelheid daglicht die binnenkomt en vult dit aan met kunstlicht. U stelt zelf de Luxwaarde in die u nodig heeft bij uw werkzaamheden en de sensor verzorgt de rest. Op deze manier brandt het licht niet als dit niet nodig is maar heeft u wel altijd voldoende licht om bij te werken.

Zeker wanneer de daglichtsensor gecombineerd wordt met een aanwezigheids- of bewegingsmelder en Led lampen zal dit voor u een flinke besparing opleveren in energiekosten, onderhoud en uiteindelijk ook een vermindering op de CO2 uitstoot. Deze losse sensors kunnen ook prima met uw bestaande armaturen gecombineerd worden.

U hoeft (dus) niet te wachten met besparen tot u toe bent aan nieuwe armaturen.

Als u een daglichtsensor in een vochtige ruimte of buiten wilt gebruiken .....

..... dan moet u rekening houden met de IP-waarde. Deze waarde is terug te vinden in de specificaties en geeft aan in hoeverre een product bestand is tegen stof en vocht. Bij IP44 kunt u er van uitgaan dat deze spatwater bestendig is. Hollandlamp levert A-merken, zoals onder andere Merten, Klemko, Finder, Busch Jaeger, Steinel en Focon. Dat geeft u de garantie dat u kwaliteit in huis haalt.