Condensators

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Bailey Capacitor 32µF 250V M8x10
    Bailey Capacitor 32µF 250V M8x10  
    € 22,89 € 18,92 As low as € 22,43
  2. Eaton CondensatorZ-S/KO
    EATON INDUSTRIES cond  
    € 72,87 € 60,22 As low as € 71,41

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Condensators


“Condensators” Een condensator is een elektrische component die tijdelijk een elektrische lading opslaat. Eigenlijk kan het vergeleken worden met een batterij, alleen houdt een condensator de spanning veel korter vast. Condensators worden gebruikt in TL-D armaturen in combinatie met een conventioneel voorschakelapparaat. Als een TL armatuur slecht of helemaal niet opstart, kan dit een teken zijn dat de condensator vervangen moet worden.

Er zijn veel verschillen in condensators, dit komt door de materialen en constructie die hierbij gebruikt worden. De belangrijkste karakteristieken die de keuze bepalen zijn de afmetingen, capaciteit, tolerantie en toegelaten temperatuur.

De meest voorkomende condensators zijn: keramische condensators, elektrolytische condensators, tantaal condensators en regelbare condensators.

Hieronder vindt u condensators van A-merken zoals .....

..... Vossloh en Electronicon. Bent u op zoek naar een of meerdere condensators, kijk dan bij de productspecificaties om er zeker van te zijn dat u de juiste condensators besteld voor uw situatie. Heeft u vragen of komt u er niet uit? Twijfel niet, neemt u gerust contact met ons op.