Ring Lampfittingen

24 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. NORTON RING DFA/DFP/DFR 26MM
  NORTON RING DFADFPDFR 26MM  
  € 1,52 € 1,26 As low as € 1,48
 2. NORTON SET RINGEN DFA/DFP/DFR 26MM
  NORTON SET RINGEN DFA/DFP/DFR 26MM  
  € 2,86 € 2,36 As low as € 2,77
 3. NORTON RING DFA/DFP REF-PC 38MM
  NORTON RING DFA/DFP REF-PC 38MM  
  € 1,84 € 1,52 As low as € 1,78
 4. NORTON RING DFA/DFP BUIS-PC 38MM
  NORTON RING DFA/DFP BUIS-PC 38MM  
  € 4,89 € 4,04 As low as € 4,77

24 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Ring Lampfittingen


“Ring Een ring voor een lampfitting kan gebruikt worden om een lampenkap of bijvoorbeeld de fitting zelf vast te zetten. Omdat fittingen in diverse maten geleverd worden hebben we ook diverse afmetingen ringen in het assortiment opgenomen. In zwart, wit en grijs kunststof en messing hebben we de meeste maten op voorraad; deze kunnen we dus ook snel leveren.

Doordat we naast complete armaturen ook veel losse componenten in ons assortiment hebben, is het voor u ook mogelijk om een lamp helemaal zelf samen te stellen. Door zoveel mogelijk hetzelfde merk te kiezen kunt u ervan uitgaan dat alle losse componenten goed met elkaar te combineren zijn. Twijfelt u hierover, neem dan contact met ons op.

We kunnen u vertellen of u de juiste materialen heeft voor het samenstellen van een lamp.

Met merken als Sylvania, Corodex, Koula & Dikkers, .....

..... Schuch en BJB hebben we een assortiment waarmee we zeker weten dat we hoogwaardige kwaliteit met bijbehorende garantievoorwaarden kunnen leveren. Bestelt u deze op een werkdag voor 17.15 uur, dan wordt het dezelfde dag nog klaargemaakt voor verzending. De volgende dag wordt dit aangeboden bij PostNL en deze zal het de volgende werkdag bij u aanbieden.

Fittingen


Bent u opzoek naar een fitting voor bij uw lamphouder, dan bent u hier aan het juiste adres. Bij een fitting is het belangrijk om rekening te houden met de maat. Het is ook van belang dat de lamp die u gebruikt dezelfde maat heeft als die van de fitting.

Heeft u vragen over een ring lamphouder?


Heeft u ringen voor uw lamphouders nodig en heeft u hier vragen over of zoekt u speciaal product en kunt u deze niet vinden, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.