Starterhouders

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Starterhouders


“Starterhouders” Hier vindt u verschillende starterhouders. Bij het vervangen van een starterhouder is het van belang dat u goed kijkt naar het merk van de armatuur. De plaatsing en maat van de starterhouder verschilt per merk, en u wilt natuurlijk wel zeker weten dat u de juiste besteld. Het kan ook zijn dat starterhouders inclusief lamphouder geleverd worden.

Met de verschillende merken in ons assortiment hebben we altijd wel een passende starterhouder voor u die we snel kunnen leveren. Mocht het door u gewenste artikel niet op voorraad zijn dan zorgen we dat u deze zo snel mogelijk ontvangt. Als u de TL armaturen met starters en VSA’s al langere tijd in gebruik heeft en vermoed dat er de komende tijd groot onderhoud uitgevoerd moet gaan worden, dan kan het verstandig zijn om helemaal over te stappen naar Led verlichting.

Informeert u gerust en geheel vrijblijvend naar de verschillende opties.

Met een rustiger lichtbeeld, een flinke energiebesparing, een .....

..... langere levensduur en veel minder onderhoud (doordat met Led bijvoorbeeld geen VSA’s en starters gebruikt worden) doet u een investering die zichzelf in een paar jaar weer terugverdient. Neem voor een gesprek hierover eens contact op met Jeroen Workum van Hollandlamp, hij kan u hier meer over vertellen en eventueel een offerte voor u verzorgen.