Wieland aansluitsnoer GST - schuko

Producten 1-24 van 640

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 640

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wieland Aansluitsnoer


“Wieland Wieland aansluitsnoeren maken het installatiewerk eenvoudig. De aansluitsnoeren zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar en kunnen in verschillende uitvoeringen geleverd worden: voorzien van een male-female connector, een Wieland connector en een vrij kabeluiteinde of met een Wieland connector en een netstekker. Door gebruik te maken van Wieland aansluitsnoeren kan dit tot wel 70% tijdbesparing opleveren bij uw installatie.

Met een ruime keuze in het aantal polen van de aansluitsnoeren, zijn ze breed toepasbaar in het installatiewerk. Dus niet alleen voor de distributie van netstroom, maar ook in de gebouwautomatisering is een Wieland aansluitsnoer goed toepasbaar. Niet alleen het installatiegemak speelt hierin een rol, ook de kwaliteit van Wieland is een belangrijke factor.

Een Wieland aansluitsnoer is verkrijgbaar tot een lengte van wel 10 meter. Nemen we daarbij ook het grote installatiegemak in ogenschouw, dan begrijpt u waarschijnlijk dat dit ook ideale materialen zijn om te gebruiken in de standbouw. Daarnaast kunnen ze goed gebruikt worden in winkels een showrooms, waar toch vaak flexibiliteit gewenst is wat inrichting betreft.