0

Verzending van uw bestelling

Als u bij Hollandlamp producten besteld, dan willen wij er voor zorgen dat de hoogst mogelijke kwaliteit wordt behaald. Dat betekend ook dat onze producten natuurlijk zeer kwetsbaar zijn, op een veilige wijze bij u wordt afgeleverd. Daarom heeft Hollandlamp gekozen om dit te verzenden met PostNL

Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. Het is goed om te weten dat op een postbusadres, PostNL geen pakketten aflevert welke zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

Wanneer uw bestelling de status ‘verzonden’ heeft dan is deze voor ons gereed voor verzending en zal PostNL deze bestelling spoedig komen afhalen bij ons. U ontvangt van ons een mail met de track en trace link. Middels deze link kunt u de status bekijken van uw bestelling. Wanneer u niet direct een status kunt inzien, probeer het dan op een later moment nog eens. Wanneer u na 24 uur nog geen status kunt inzien, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Wilt u weten naar welke landen wij verzenden en wat de verzendkosten zijn? Kijkt u dan op onze pagina verzendkosten.

Copyright © 2016 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
Images, css and javascript optimized via IISpeed by We-AMP