0

Armaturen

Armaturen vindt u hier in verschillende soorten en maten, zoals inbouwspots, opbouwarmaturen, halstralers, pendelarmaturen, schijnwerpers en insectenverdelgers. Wij leveren uitsluitend A-merken zoals o.a. Bega, Philips, Osram, Sylvania, Megaman, Lumiance en Norton. Heeft u vragen, of kunt u het gewenste product wat u zoekt niet vinden, neemt u dan gerust contact op.

Uw armatuur selecteren

Om het armatuur wat u zoekt goed te kunnen vinden, maakt u eerst een keuze voor het type wat u zoekt. Als u bijvoorbeeld de categorie waterdicht gekozen heeft, heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen Led en TL. Op deze wijze komt u snel tot het armatuur dat u zoekt. Het is in elk geval goed om te weten dat welk product u ook aankoopt bij ons, dat uw aankopen bij Hollandlamp altijd van A-merken zijn.

 

Energie besparen

Als u een nieuw armatuur aankoopt is het goed om na te gaan of er voor u energiebesparing te behalen valt. Als u bijvoorbeeld een TL armatuur wilt aankopen, is het zeker het overwegen waard om te kiezen voor een Led. Bij dezelfde hoeveelheid licht kan de besparing oplopen tot wel 60%. Zeker als het verlichtingsbron veel uren per week brand is de extra investering in een Led snel terugverdient. Indien gewenst kunnen wij voor u een goede, overzichtelijke besparingscalculatie maken zodat voor u duidelijk wordt wat voor u de beste keus is.

 

Het lichtplan

Als u armaturen wilt gaan aankopen voor een nieuwe ruimte, of wilt u de ruimte opnieuw indelen, dan is het verstandig om een lichtplan te maken voor de ruimte. Met zo'n lichtplan kunnen we met het gewenste product nagaan, hoeveel u hiervan nodig heeft en waar deze het beste geplaatst kunnen worden. Wij houden dan natuurlijk met alles rekening, zoals lengte, breedte en hoogte, maar ook de kleuren van de vloer en wanden. Heel belangrijk is ook de functie van de ruimte. Afhankelijk daarvan heeft u een bepaald lichtniveau nodig wat bereikt moet worden. Hier zijn landelijk normen voor vastgesteld die bepalen hoeveel licht u nodig heeft in uw ruimte. Koop dus niet zomaar een armatuur, maar laten we samen kijken wat voor u de beste oplossing is met een lichtplan.

 

Zit er een lamp bij?

Als u een armatuur koopt is het goed om na te gaan of daarbij ook een lamp meegeleverd wordt. Vaak is het zo dat als u een Led armatuur koopt dat daarin een vaste lamp zit ingebouwd, maar bij een TL armatuur is het vaak zo dat u de TL buis  nog los moet bijbestellen. Bij de meeste producten staat omschreven of deze met of zonder lamp geleverd wordt. Weet u niet zeker of u er een lamp bij mee geleverd wordt, stelt u Hollandlamp dan gerust deze vraag.

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software