0

Armaturen

Armaturen vindt u hier in verschillende soorten en maten, zoals Inbouwspots, opbouw armaturen, waterdichte armaturen, halstralers, schijnwerpers etc. Deze armaturen leveren wij vervolgens uitsluitend van A merken zoals o.a. Bega, Philips, Osram, Sylvania, Megaman, Lumiance en Norton. Heeft u vragen over een armatuur, of kunt u het armatuur wat u zoekt niet vinden, neemt u dan contact op d.m.v. het contactformulier

Uw armatuur selecteren

Om het armatuur wat u zoekt goed te kunnen vinden, maar u eerst een keuze  voor het type armatuur wat u zoekt. Als u bijvoorbeeld categorie waterdicht armatuur gekozen heeft, heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen Led en TL. Op deze wijze komt u snel tot het armatuur dat u zoekt. Het is in elk geval goed om te weten dat welk armatuur u ook aankoopt dat u bij Hollandlamp altijd een armatuur aankoopt van een A merk.

 

Energie besparen met een armatuur?

Als u een nieuw armatuur aankoopt is het goed om na te gaan of er voor u energie besparing te behalen valt. Als u bijvoorbeeld een TL armatuur wilt aankopen, is het zeker het overwegen waard om te kiezen voor een Led armatuur. Bij dezelfde hoeveelheid licht kan de besparing oplopen tot wel 60%. Zeker als het armatuur veel uren per week brand is de extra investering in een Ledarmatuur snel terugverdient. Indien gewenst kunnen wij voor u een goede, overzichtelijke besparingscalculatie maken zodat voor u duidelijk wordt wat de beste keus is qua armatuur.

 

Lichtplan met armaturen

Als u armaturen wilt gaan aankopen voor een nieuwe ruimte, of wilt u de ruimte opnieuw indelen, dan is het verstandig om een lichtplan te maken voor de ruimte. Met zo'n lichtplan kunnen we met het gewenste armatuur nagaan, hoeveel armaturen u nodig heeft en waar de armaturen het beste geplaatst kunnen worden. Wij houden dan natuurlijk met alles rekening, zoals lengte, breedte en hoogte, maar ook de kleuren van de vloer en wanden. Heel belangrijk is ook de functie van de ruimte. Afhankelijk daarvan heeft u een bepaald lichtniveau nodig wat bereikt moet worden met de armaturen. Hiervoor zijn landelijk normen voor vastgesteld die bepalen hoeveel licht u nodig heeft in uw ruimte. Koop dus niet zomaar armaturen, maar laten we samen kijken wat voor u de beste oplossing is met een  lichtplan.

 

Zit er een lamp in mijn armatuur?

Als u een armatuur koopt is het goed om na te gaan of daarbij al een lamp geleverd wordt. Vaak is het zo als een Led armatuur koopt dat daarin een vast lamp zit ingebouwd, maar bij een TL armatuur is het vaak zo dat u de TL buis  nog los moet bij bestellen. Bij de meeste armaturen staat omschreven of deze met of zonder lamp geleverd wordt. Weet u niet zeker of uw armatuur geleverd wordt met of zonder lamp, stelt u ons dan gerust deze vraag.

Copyright © 2016 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.