0

Armaturen

Armaturen vindt u hier in verschillende soorten en maten, zoals inbouwspots, opbouwarmaturen, halstralers, pendelarmaturen, schijnwerpers en insectenverdelgers.

Hollandlamp levert uitsluitend A-merken zoals o.a. Bega, Philips, Osram, Sylvania, Megaman, Lumiance en Norton.

Heeft u vragen, of kunt u het gewenste product dat u zoekt niet vinden, neemt u dan gerust contact op.

Uw armatuur selecteren

Om het armatuur wat u zoekt goed te kunnen vinden, maakt u eerst een keuze voor het type dat u nodig heeft.

Als u bijvoorbeeld de categorie 'waterdicht' gekozen heeft, heeft u vervolgens de mogelijkheid om te kiezen tussen Led en TL.

Op deze wijze komt u snel tot het juiste type armatuur dat u zoekt. Het is in elk geval goed om te weten dat elk product dat u bij Hollandlamp koopt altijd van een A-merk is.

Energie besparen

Als u een nieuw armatuur aankoopt, is het goed om na te gaan of er voor u energiebesparing te behalen valt.

Het is in elk geval het overwegen waard om te kiezen voor een Led, als u in eerste instantie een TL armatuur had willen kiezen. Bij een zelfde hoeveelheid licht kan de besparing oplopen tot wel 60%. Zeker als de verlichtingsbron veel uren per week brandt, is de extra investering in een Led snel terug verdiend.

Indien gewenst kunnen wij voor u een goede, overzichtelijke besparingscalculatie maken zodat voor u snel duidelijk wordt wat voor u de beste keuze is.

Het lichtplan

Als u armaturen wilt gaan aankopen voor een nieuwe ruimte, of u wilt de ruimte opnieuw indelen, dan is het verstandig om een compleet lichtplan te maken voor de beoogde ruimte.

Met een dergelijk lichtplan kunnen we voor het gekozen product nagaan, hoeveel u hiervan nodig heeft en op welke plekken in de ruimte deze het beste geplaatst kunnen worden. Wij houden dan natuurlijk met alles rekening, zoals lengte, breedte en hoogte, maar ook de kleuren van de vloer en wanden.

Een belangrijke factor is ook de functie die de ruimte heeft of krijgt. Afhankelijk daarvan heeft u een bepaald lichtniveau nodig dat bereikt moet worden. Hier zijn landelijk normen voor vastgesteld die bepalen hoeveel licht er nodig is in uw ruimte.

Koop dus nooit zomaar een armatuur, maar laten we samen kijken naar wat voor u de beste oplossing is. Wij stellen graag in overleg met u een perfect passend lichtplan op. 

Zit er een lamp bij?

Als u een armatuur koopt, is het goed om na te gaan of daarbij ook een lamp meegeleverd wordt.

In het geval van een Led armatuur zit vaak een vaste lamp ingebouwd, maar bij een TL armatuur kan het gebeuren dat de TL buis nog los bijbesteld dient te worden. Bij de meeste producten staat omschreven of deze met of zonder lamp geleverd wordt.

Weet u niet zeker of u er een lamp meegeleverd wordt, aarzel dan niet om Hollandlamp daarnaar te vragen. 

 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software