0

Led armaturen

Een Led armatuur vindt u hier in verschillende categorieën. Uiteraard van onze A-fabrikanten zoals o.a. Philips, Osram, Sylvania, Norton, PIL, Interlight en Lumiance. Heeft u vragen, stelt u deze dan eenvoudig door contact met ons op te nemen.

Een Led armatuur is verkrijgbaar in verschillende soorten

Dat Led verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen dat is bij de meeste wel bekend. Hollandlamp heeft een zeer breedt pakket qua armaturen en die vindt u hieronder: 

 

Toepassingen

Een Led armatuur voor in/op de wand of het plafond in niet meer weg te denken. Eigenlijk bijna overal waar armaturen zitten, is het tegenwoordig mogelijk deze te vervangen voor Led. Doordat deze zeer efficiënt zijn in vergelijking met bijvoorbeeld een TL armatuur, worden deze steeds vaker preventief vervangen omdat het vaak een kwestie is van enkele jaren dat deze investering is terug verdient. Heeft u een vraag over de verschillende soorten toepassingen neemt u dan gerust contact met ons op, wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Hoeveelheid licht

Een Led armatuur van 37 watt, hoeveel licht geeft deze? Vaak werd er in het verleden gekeken naar het opgenomen vermogen in watt, om een oordeel te hebben hoeveel licht er uit een armatuur komt. Dit was in het verleden al niet correct, maar met Ledlampen valt hier geen peil op te trekken en is het veel beter om te kijken naar de lichtstroom in plaats van het opgenomen vermogen. De lichtstroom van het armatuur wordt weergegeven in lumen en geeft aan hoeveel licht er uit het armatuur komt. Op deze wijze kunt u een Ledlamp vergelijken met andere armaturen en bepalen welk armatuur meer of minder licht geeft.

 

Philips serie

Philips heeft een hele uitgebreide serie Led armaturen. De serie Philips Coreline is de nieuwste serie van Philips op het gebied van Led armaturen. Met een Philips Coreline Led armatuur bent u verzekerd van uitmuntende kwaliteit.

 

Lichtplan

Als u een Led armatuur wilt aankopen, maar niet precies weet hoeveel stuks u er nodig heeft, dan maakt Hollandlamp graag voor u een compleet lichtplan, met indien gewenst een advies en een terugverdienschema van de Led armaturen, zodat u op voorhand weet wat u nodig heeft en wat het kost.

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software