0

Led armatuur .

Een Led armatuur vindt u hier in verschillende categorieën. Uiteraard vindt u Led armatuur van onze A-fabrikaten zoals van Philips, Osram, Sylvania, Norton, PIL, Interlight en Lumiance. Heeft u vragen over een Led armatuur, stelt u deze dan eenvoudig door contact met ons op te nemen.


Een Led armatuur is verkrijgbaar in verschillende soorten.

Dat een Led armatuur verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen dat is bij de meeste wel bekend. Hollandlamp.nl heeft een zeer breedt pakket Led armaturen en die vindt u hieronder:

 


Toepassingen van een Led armatuur.

Een Led armatuur voor in of op de wand of het plafond in niet meer weg te denken. Eigenlijk bijna overal waar armaturen zitten, is het tegenwoordig mogelijk deze te vervangen voor een Led armatuur. Doordat een Led armatuur zeer efficiënt is in vergelijking met bijvoorbeeld een TL armatuur, worden deze steeds vaker preventief vervangen omdat het vaak een kwestie is van enkele jaren dat deze investering in een Led armatuur is terug verdient. Daarom is de toepassing van led armaturen oneindig.

 

Hoeveel licht geeft ene Led armatuur?

Een Led armatuur van 37 watt, hoeveel licht geeft deze? Vaak werd er in het verleden gekeken naar het opgenomen vermogen in watt, om een oordeel te hebben hoeveel licht er uit een armatuur komt. Dit was in het verleden al niet correct, maar met een Led armatuur valt hier geen peil op te trekken en is het veel beter om te kijken naar de lichtstroom in plaats van het opgenomen vermogen. De lichtstroom van een Led armatuur wordt weergegeven in lumen en geeft aan hoeveel licht er uit een Led armatuur komt. Op deze wijze kunt u een Led armatuur vergelijken met een ander armatuur en bepalen welk armatuur meer licht geeft.

 

Philips Led armaturen.

Philips heeft een heel uitgebreide serie Led armaturen in de serie Coreline. Philips Coreline is de nieuwste serie van Philips op het gebied van Led armaturen. Met een Philips Coreline Led armatuur bent u verzekerd van uitmuntende kwaliteit Led armatuur.

 

Lichtplan met Led armaturen.

Als u een Led armatuur wilt aankopen, maar niet precies weet hoeveel stuks u er nodig heeft, dan maakt Hollandlamp.nl graag voor u een compleet lichtplan, met indien gewenst een advies en een terugverdienschema van de Led armaturen, zodat u op voorhand weet wat u nodig heeft, wat het kost en nog belangrijker, wat een Led armatuur u oplevert.

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen die voldoen aan je zoekopdracht.

Wat kun je doen?
  • Controleer de spelling van je zoekopdracht.
  • Verruim je filter
  • Neem contact met ons op en we adviseren je graag
Copyright © 2016 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.