0
toon alle filters

TL montagebalk

een TL montagebalk wordt vaak toegepast onder kasten en als koofverlichting. tevens is het mogelijk met een TL balk een eenvoudige TL lijnverlichting installatie mee te creëren. Een TL montagebalk koopt u van de bekende Merken zoals: Hera, Philips, Norton, Osram etc

Buis bij uw TL montage balk?

Als u een TL montagebalk aankoopt, dan wordt er vaak geen TL buis meegeleverd. U kunt uw TL buis makkelijk mee bestellen bij uw TL montage balk. Uiteraard kunt u nog overwegen te kiezen voor een Led TL buis voor uw TL montagebalk. Tegenwoordig kunt u natuurlijk een compleet Led montagebalk aankopen. Deze is dan meteen geschikt voor een Led TL, of is de Led module al in geïntegreerd.

 

TL montagebalk verschillen.

TL montagebalken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, uiteraard geschikt voor verschillende vermogen aangaande de TL buizen. TL montagebalken zijn verkrijgbaar vanaf 8 watt TL buis t/m 80 watt TL buis. Dan zijn er de TL montagebalken verkrijgbaar met 1 en 2 buis per montagebalk.

 

TL montagebalk HF of niet.

TL montagebalken zijn verkrijgbaar in feitelijk 2 varianten:

  • HF (hoogfrequent) TL montagebalk, wat betekent dat de TL montagebalk een elektronisch voorschakelapparaat bezit, waardoor deze minimaal aan energie verbruikt en er voor zorgt dat de TL buis bijna 2 x langere levensduur zal hebben.
  • Conventioneel TL montagebalk, dit zijn vaak goedkopere exemplaren waar een gelamelleerd voorschakelapparaat in zit, deze verbruikt ongeveer 7 watt aan energie extra wat u dus op mag tellen bij het vermogen van een TL buis. Dus als u een TL montagebalk koopt van 36 watt, dan zal deze ongeveer 43 watt in totaal verbruiken.

 

Een TL montagebalk dimmen.

TL montagebalken zijn verkrijgbaar in uitvoeringen dat deze te dimmen zijn. Meestal gebeurt dat dan met een Dali dimmer of een 0-10 volt dimmer. Indien u wilt dat uw TL montagebalk dimbaar is, dan is het belangrijk dat goed te bekijken via de specificaties van de TL montagebalk. Uiteraard kunt u ook deze vraag stellen door contact op te nemen, wij  helpen u graag bij het vinden van uw dimbare TL armatuur.

Copyright © 2016 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software
Web accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET