0

Straat voetpad tuinverlichting

Straat, voetpad en tuinverlichting koopt u bij Hollandlamp voor de beste prijs. Als u uw verlichting bij Hollandlanp koopt bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit producten omdat wij uitsluitend met A-merken werken zoals KS verlichting, Interlight, Megaman, RZB en Eye. Prikspots, grondspots, schijnwerpers en verlichting paaltjes vindt u hier.

Lichtbron bij uw voetpad en of tuinverlichting?

Als u een tuinverlichting armatuur koopt, ga dan even voor u zelf na of daarbij bijvoorbeeld een Ledlamp of halogeenlamp bij geleverd wordt. Het zou namelijk een teleurstelling zijn als u uw armatuur ontvangt en u er dan niet meteen een lichtbron voor heeft.

 

Energie besparen

U kunt eenvoudig energie besparen met uw tuinverlichting. U kunt deze natuurlijk continu laten branden, maar als u er een schemerschakelaar toepast, gaat de verlichting alleen aan als het donker wordt. Ook kunt u bepaalde tuinverlichting schakelen op een bewegingsmelder. Zodra er dan iemand op uw pad komt, schakelt uw wuinverlichting automatisch aan. Op deze wijze brandt deze niet onnodig en bespaart u gemakkelijk enorm veel energie.

 

Prikspot in Led, halogeen of gloeilamp?

Als u een prikspot koopt, dan wordt er bij verschillende prikspots al bijvoorbeeld een Ledlamp mee geleverd, maar bij andere wordt helemaal geen lamp meegeleverd. Het is vaak een hogere investering om te kiezen voor een Ledlamp in de prikspot, dan voor een halogeenlamp of gloeilamp, maar een Ledlamp verdient zich vaak snel terug. Hoe vaker de Ledlamp brand, hoe eerder deze is terug verdient. De besparing in energie is tot wel 85%. Daarbij is de levensduur wel van 10 tot 30 maal langer dan een gloeilamp en kunt u dus ongestoord genieten van uw prikspots

 

Stel uw vraag gerust

Als u vragen heeft, neemt u dan gerust contact op, en stel al uw vragen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software