0

Batterijen

Batterijen van Duracel, Varta en Philips in de types AA, AAA, C, D en de 9 volt koopt u bij Hollandlamp.

Wij leveren onder andere de blister en de Procell van Duracell die vaak gebruikt wordt voor de professionele markt. Deze koopt u voordelig bij ons online in een verpakking van 10 stuks.  

Heeft u vragen, stelt u deze dan gerust aan Hollandlamp.

Philips, Varta en Duracell voor alle toepassingen

Hollandlamp levert u de geschikte batterij voor uw toepassing. Steeds vaker worden apparaten draadloos geleverd en is de energiebron daarbij een batterij.

Denk hierbij aan afstandsbedieningen van radio en tv, randapparatuur voor een computer, zaklantaarns, mp3-spelers en rookmelders.

De functie

Een batterij voorziet uw draagbare elektronica van energie. Indien u kiest voor Hollandlamp kiest u uiteraard voor A-merken waaronder Duracel, Varta, en Philips. Daarmee zorgt u er voor dat uw elektronica een lange levensduur heeft. 

Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk. 

Oplaadbaar ten opzichte van niet-oplaadbaar

Een oplaadbare batterij is relatief duurder in aanschaf dan een niet-oplaadbare.
Dit verdient zichzelf gemakkelijk terug doordat een oplaadbare batterij een langere levensduur heeft. Een oplaadbare batterij kan keer op keer opnieuw opgeladen worden met de hiervoor bestemde opladers, deze zijn bovendien mileuvriendelijker.

Een extra voordeel van een niet-oplaadbare batterij is, dat deze zijn energiespanning beter vasthoudt. Dit zorgt er voor dat de energielading een stuk langer behouden blijft en meegaat. 

Let op het verschil in spanning

De oplaadbare batterijen hebben in veel gevallen een open spanning van 1,2 Volt.
De niet-oplaadbare hebben veelal een open spanning van 1,5 Volt.
Niet alle apparaten functioneren goed met een oplaadbare batterij vanwege de (iets) lagere spanning die het product geeft.

Vergeet alstublieft niet om dit vooraf goed te controleren, de informatie hierover vindt u in de gebruikershandleiding van uw apparaat.

Heeft u vragen of komt u er niet uit, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software