0

Batterijen

Batterijen van Duracel, Varta en Philips in de types AA, AAA, C, D en de 9 volt koopt u bij Hollandlamp. Wij leveren o.a. de blister en de Procell van Duracell. Deze koopt u voordeling online in een verpakking van 10 stuks. De Procell van Duracel worden o.a. gebruikt voor de profeccionele markt. Heeft u vragen, stel deze gerust aan Hollandlamp.

Philips, Varta en Duracell voor alle toepassingen

Hollandlamp levert u de passende batterij voor uw toepassing. Steeds vaker worden apparaten draadloos geleverd waarbij de energiebron door een batterij geleverd moet worden. Denk hierbij aan afstandsbedieningen van radio en tv, randapparatuur voor een computer, zaklantaarns, mp3-spelers en rookmelders.

 

De functie

Een batterij voorziet uw draagbare elektronica van energie. Indien u kiest voor Hollandlamp kiest u uitteraard voor A-merken waaronder Duracel, Varta, en Philips en zorgt u ervoor dat uw elektronica een lange levensduur heeft. Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

  

Oplaadbaar tegenover niet oplaadbaar

Een oplaadbare batterij is relatief duurder in aanschaf dan een niet oplaadbare, dit komt door de langere levensduur die een oplaadbare batterij heeft, hierdoor verdiend deze zichzelf makkelijk terug. Een oplaadbare batterij kan keer op keer opnieuw opgeladen worden met het gebruik van de hiervoor bestemde opladers, deze zijn tevens mileuvriendelijker. Een voordeel van een niet oplaadbare batterij is, dat deze zijn energiespanning beter vasthoudt wat ervoor zorgt dat de energielading een stuk langer meegaat. 

 

Let op het verschil in spanning

De oplaadbare batterijen hebben in veel gevallen een open spanning van 1,2Volt. De niet oplaadbare hebben veelal een open spanning van 1,5Volt. Niet alle apparaten functioneren goed met een oplaadbare batterij vanwege de lagere spanning die het product geeft. Let u hierbij goed op dat u dit vooraf goed controleert, de informatie hierover vindt u in de gebruikershandleiding van uw apparaat. Heeft u vragen of komt u er niet uit, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software