0

Batterijen

Batterijen van Duracell, Varta en Philips koopt u bij Hollandlamp.nl. U kent de batterijen van Duracell, Varta en Philips verpakt in een blister van 4 stuks in de types AA, AAA, C, D en de 9-Volt batterij. Wij leveren o.a. de blister batterij, maar ook de Procell van Duracell. Deze koopt u voordelig online in een verpakking van 10 stuks. De Procell batterijen van Duracell worden o.a. gebruikt in de professionele markt.

Philips, Varta en Duracell batterijen voor alle toepassingen

Hollandlamp.nl levert u de passende batterij voor uw toepassing. Steeds vaker worden apparaten draadloos geleverd waarbij de energiebron door een batterij geleverd moet worden. Denk hierbij aan afstandsbedieningen van radio en tv, maar ook aan de bediening van Klik-aan-Klik-uit componenten.

Let op het verschil in spanning van uw batterij

De oplaadbare batterijen hebben in veel gevallen een open spanning van 1,2Volt. De niet oplaadbare batterijen hebben veelal een open spanning van 1,5Volt. Niet alle apparaten functioneren goed met een oplaadbare batterij vanwege de lagere spanning. Controleer dit in de gebruikershandleiding van uw apparaat.

 

Copyright © 2016 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.