0

Batterijen

Batterijen van Duracel, Varta en Philips in de types AA, AAA, C, D en de 9 volt koopt u bij Hollandlamp. Wij leveren o.a. de blister en de Procell van Duracell. Deze koopt u voordeling online in een verpakking van 10 stuks. De Procell batterijen van Duracel worden o.a. gebruikt voor de profeccionele markt. Heeft u vragen, stel deze gerust aan Hollandlamp.

 

Philips, Varta en Duracell voor alle toepassingen

Hollandlamp levert u de passende batterij voor uw toepassing. Steeds vaker worden apparaten draadloos geleverd waarbij de energiebron door een batterij geleverd moet worden. Denk hierbij aan afstandsbedieningen van radio en tv, randapparatuur voor een computer, zaklantaarns, mp3-spelers en rookmelders.

 

Let op het verschil in spanning

De oplaadbare batterijen hebben in veel gevallen een open spanning van 1,2Volt. De niet oplaadbare batterijen hebben veelal een open spanning van 1,5Volt. Niet alle apparaten functioneren goed met een oplaadbare batterij vanwege de lagere spanning. Controleer dit in de gebruikershandleiding van uw apparaat.

 

De functie

Een batterij voorziet uw draagbare elektronica van energie, zodoende deze mobiel te gebruiken is. Met de A-merken van Hollandlamp zorgt u ervoor dat uw elektronica een lange levensduur heeft. Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Copyright © 2016 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.