Bestelprocedure


Als u bij Hollandlamp Led lampen of armaturen bestelt, dan zorgen wij er voor dat de hoogst mogelijke kwaliteit wordt behaald. Dat betekent ook dat onze producten, die natuurlijk kwetsbaar zijn, op een veilige wijze bij u worden afgeleverd. Daarom heeft Hollandlamp gekozen om dit te verzenden met PostNL.

Indien een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. Het is goed om te weten dat PostNL geen pakketten op een postbusadres aflevert die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

bestelprocedure-hollandlampTrack & Trace

Als uw bestelling de status ‘verzonden’ heeft dan is deze gereed voor verzending en zal PostNL deze bestelling spoedig komen afhalen bij ons. U ontvangt van ons een mail met de track en trace link. Met deze link kunt u de status bekijken van uw bestelling.

Wanneer u niet direct een status kunt inzien, probeer het dan op een later moment nog eens. Wanneer u na 24 uur nog geen status kunt inzien, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Vix Betaalmethode


Sinds kort is het mogelijk om bij Hollandlamp te betalen met de digitale, regionale munt Vix.

Een veilige betaalmethode, die er voor zorgt dat met de betaling de regionale economie wordt ondersteund.

Meer over deze unieke munt leest u HIER.

Verzendkosten


Wilt u weten naar welke landen wij verzenden en wat de desbetreffende verzendkosten zijn?

Kijkt u dan op onze pagina VERZENDKOSTEN.

Video Bestelprocedure


Om alles visueel nog wat duidelijker te maken, hebben wij een video gemaakt waarin de bestel procedure wordt toegelicht.

Kijkt hieronder om een complete indruk te krijgen van een bestelling.

Loading...
Wacht a.u.b...