0

Betaalmogelijkheden

U kunt bij Hollandlamp op de volgende manieren betalen:

 

Via iDEAL (alleen mogelijk bankaccounts binnen Nederland).

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde en veilige internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. 

 

Op rekening.

Dit is alleen mogelijk voor bedrijven, VvE's en overheidsinstellingen. U ontvangt dan eerst de bestelde materialen en vervolgens dient de factuur binnen een termijn van 14 dagen betaald te zijn.

 

Via vooruitbetalen.

U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer NL93 ABNA 047.27.33.818 t.n.v. Hollandlamp.nl  onder vermelding van uw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 1 werkdag voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan. Als u vanuit het buitenland betaald, vermelden wij u onze BIC en IBAN gegevens om de betaling te voldoen.

 

Via PayPal.

Indien u een rekening bezit bij PayPal kunt u hiermee een betaling voldoen. Tevens biedt PayPal u de mogelijkheid te betalen middels diverse creditcards.

 

Via Rembours.

U kunt uw bestelling ook betalen bij ontvangen. U dient dan de betaling contant en gepast te betalen bij de postbezorger. Deze mogelijkheid is uitsluitend mogelijk bij een afleveradres binnen Nederland. Bijkomende verzendkosten zijn 16,80,-

 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software