Betaalmogelijkheden


Bij Hollandlamp is het mogelijk om op de volgende manieren te betalen:

- iDeal;

- Op rekening (voor Nederlandse bedrijven en instellingen);

- PayPal;

- Creditcard Mastercard;

- Creditcard Visa;

- Via Vix, de lokale digitale munt;

- Door vooruitbetaling;

- Bancontact (veelal voor België).

betaal-mogelijkheden-hollandlamp


Via iDeal of op rekening

Een iDeal betaling is alleen mogelijk met een bankrekening binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde en veilige internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Betalen op rekening is alleen mogelijk voor bedrijven, VvE's en overheidsinstellingen. U ontvangt van Hollandlamp eerst de bestelde materialen en vervolgens een factuur die wij u vragen binnen een termijn van 14 dagen te voldoen.

Vooruit betaling


U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer NL93 ABNA 047.27.33.818 t.n.v. Hollandlamp onder vermelding van uw bestelnummer.

Wij gaan tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is.

Het duurt ongeveer 1 werkdag voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

PayPal of Creditcard


Indien u een rekening bezit bij PayPal kunt u hiermee een betaling verrichten.

U kunt uw bestelling ook betalen met een Creditcard van Visa of Mastercard. Het voordeel met een Creditcard is dat u daar over het algemeen nog gratis de productverzekering bij krijgt.

Loading...
Wacht a.u.b...