Kledingwinkel Verlichting In De Spotlights

De juiste verlichting in een kledingwinkel is essentieel om de mode tot haar recht te laten komen en de winkelervaring te optimaliseren. In deze blog zetten we de schijnwerpers op kledingwinkelverlichting en benadrukken we de voordelen van LED-verlichting.

LED-verlichting speelt een hoofdrol in het creëren van een optimale sfeer in kledingwinkels. Deze energiezuinige lichtbronnen bieden helderheid en kleurechtheid, waardoor kledingstukken in hun ware pracht worden weergegeven. De flexibiliteit van LED's stelt winkeliers in staat om met verschillende lichttemperaturen te spelen, waardoor ze de ideale ambiance kunnen instellen voor hun modecollecties.

Een van de meest effectieve toepassingen van LED-verlichting in kledingwinkels is de gebruiksvriendelijke spotlight. Deze spots richten zich precies op de kledingrekken en displays, waardoor elk kledingstuk als een blikvanger naar voren komt. De gerichte verlichting van een spotlight benadrukt de textuur, kleur en details van de kleding, waardoor klanten de modecollectie op een geheel nieuwe manier ervaren.

Het gebruik van spotlights met LED-technologie biedt niet alleen een indrukwekkende presentatie, maar ook aanzienlijke energiebesparingen en een langere levensduur. Kledingwinkelverlichting in de spotlights zetten met LED-verlichting is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een duurzame investering in de uitstraling en efficiëntie van de winkel.

Ontdek de kracht van LED spotlights en laat jouw kledingcollectie in jouw kledingwinkel stralen als nooit tevoren.

 


Inbouwspots voor stijlvolle oplossingen

Inbouwspots bieden een stijlvolle en functionele verlichtingsoplossing voor kledingwinkels. Deze spots creëren een aangename sfeer en zorgen voor gerichte verlichting op kledingrekken en displays, waardoor alle kledingstukken en accessoires in de winkel optimaal tot hun recht komen.

Met hun veelzijdigheid passen onze inbouwspots perfect bij verschillende winkelindelingen, de gewenste sfeer en uitstraling. Kies voor onze dimbare inbouwspots om de juiste ambiance te creëren en energie te besparen.

Door de gerichte belichting komen kleuren tot leven en worden details geaccentueerd, wat de winkelervaring voor klanten verrijkt. Ontdek de veelzijdigheid van inbouwspots en optimaliseer de presentatie van kleding in uw winkel.

Led Downlight voor optimale verlichting

LED downlight spots zijn de ideale keuze voor kledingwinkels op zoek naar moderne en energiezuinige verlichting. Deze spots bieden helder, natuurlijk licht, waardoor kleding en displays optimaal worden belicht.

De flexibiliteit van LED-technologie maakt het mogelijk om de sfeer aan te passen met dimbare opties. Bovendien hebben LED-downlights een lange levensduur en vereisen ze minimaal onderhoud, waardoor ze kostenefficiënt zijn.

Verhoog de esthetiek van uw winkel met strakke en compacte LED downlights, perfect voor het creëren van een uitnodigende winkelomgeving. Ontdek de voordelen van LED-verlichting en til de presentatie van uw kledingcollectie naar een hoger niveau.


PROJECT PAGINA  KLEDINGWINKEL VERLICHTING

Het ideale licht voor jouw kledingwinkel hangt sterk af van de gewenste sfeer, de inrichting en jouw doelgroep. Afhankelijk van het winkeltype wordt de verlichting zorgvuldig samengesteld, met een sterke basis die op maat wordt aangevuld voor een perfecte verlichting. Kleurechtheid is hierbij cruciaal, aangezien niets vervelender is dan thuis ontdekken dat het zwarte shirt dat iemand dacht te kopen, eigenlijk donkerblauw is.

Dit geldt niet alleen voor de winkelruimte, maar ook voor de etalage, die als het visitekaartje van de winkel fungeert. Een goed verlichte etalage trekt meer bezoekers aan. Een handige tip is om de etalageverlichting buiten openingstijden aan te laten, eventueel gedimd, en deze 's nachts automatisch uit te schakelen met een tijdklok. Hierdoor blijft jouw etalage goed zichtbaar. Hollandlamp heeft alle benodigde kennis in huis om dit ook voor jouw kledingwinkel volledig te verzorgen.

Meer info nodig? Je leest er HIER alles over op onze pagina over kledingwinkel verlichting.


< WEEK AANBIEDING >

 

PHILIPS DOWNLIGHTER

De Philips Downlighter is een veelgebruikte vervanger voor een 2 x 18 watt PLC downlight. Dat hebben al veel van onze klanten in de praktijk ondervonden.

Met een UGR-waarde van 19 is deze downlighter namelijk bijzonder geschikt voor diverse toepassingen, zoals onder andere computerwerkplekken.

De lage UGR-waarde minimaliseert verblinding, waardoor deze lamp comfortabel is in elke ruimte, en daarmee uiteraard dus ook geschikt in elke kledingwinkel. 

ALLEEN DEZE WEEK IN DE AANBIEDING! KLIK HIER >>SPECIALE RINGEN VOOR PHILIPS DOWNLIGHTERS

In bestaande situaties kan het voorkomen dat het plafondgat groter is dan de standaard downlight met een buitendiameter van 216 mm aankan. Als het gat bijvoorbeeld 220 mm is, past deze nooit.

Gelukkig hebben we speciale verbredingsringen voor deze Philips downlighters, met een buitendiameter van 275 mm. Hierdoor kun je een gat tot maximaal 265 mm gebruiken in combinatie met deze downlight en de verbredingsring.

In de hedendaagse verlichtingstrend zien we een toename van LED-downlighters, maar ook een voorkeur voor plattere spots in plaats van de diepere lichtbronnen met reflectoren, zoals de Philips DN142. Deze diepere bronnen veroorzaken aanzienlijke verblinding, wat onplezierig is voor mensen die het opvalt.

Ons advies is om altijd te kiezen voor een verdiepte lichtbron in het armatuur, zoals bijvoorbeeld de DN142B van Philips, voor een aangenaam licht voor jezelf, medewerkers, gasten en bezoekers.

UGR-WAARDE VAN <19

Het gekozen armatuur verving met succes de Philips Coreline DN140 en onderscheidt zich door zijn standaard UGR-waarde van 19, wat het zeer veelzijdig maakt.

Met UGR <19 minimaliseert het armatuur verblinding, wat rust aan de ogen geeft, ideaal voor onder andere beeldschermwerkplekken.

Het aangename licht maakt het geschikt voor diverse ruimtes zoals wachtruimtes, vergaderruimtes, spreekkamers en winkels. Dit standaard armatuur vervangt een conventioneel 2x18 watt downlight armatuur en verbruikt slechts 19,20 watt.

Beschikbaar in 3000K (warm licht) en optioneel 4000K (neutraal wit). Dimbare en noodunitvarianten zijn ook verkrijgbaar voor extra functionaliteit, waarbij het armatuur tot minimaal 1 uur blijft branden bij stroomuitval.

Hollandlamp heeft een team van ervaren medewerkers die voor elke kledingwinkel de optimale verlichting kunnen organiseren en leveren. Neem gerust contact op!


< HOLLANDLAMP PROJECT >

 

KLEDINGWINKEL NORAH | ALKMAAR

Bij deze kledingwinkel van Norah in Alkmaar, ooit een oude WE-winkel, heeft Hollandlamp de complete winkelverlichting verzorgd. Op basis van een gedetailleerd lichtplan is de complete verlichting uitgewerkt, inclusief de noodverlichting.

Van essentieel belang bij kledingwinkels zoals deze, is een hoogwaardige en vooral duurzame verlichting. Daarom is gebruik gemaakt van de beste LED-technologie.

Met een simpele handomdraai kunnen daarmee de LED-spots verplaatst worden, bijvoorbeeld bij wisseling van de seizoenen, wanneer de kleding collectie wisselt en de winkel lay-out verandert. Een onmisbare optie bij verlichting van kledingwinkels!

LEES HIER MEER >>>

ZELF OOK EEN PROJECT LICHTPLAN NODIG? KLIK HIERONDER !

RELEVANTE ARTIKELEN EN MEER INFORMATIE

< maak hieronder uw keuze >

 


< DEZE PAGINA SAMENGEVAT IN URL'S >

 

PROJECT PAGINA KLEDINGWINKEL VERLICHTING | KLIK HIER 

INBOUW SPOTS | KLIK HIER

LED DOWNLIGHTS | KLIK HIER

WEEKAANBIEDING | KLIK HIER

PHILIPS LED DOWNLIGHT ARMATUREN | KLIK HIER

PROJECT NORAH ALKMAAR | KLIK HIER

LICHTPLAN AANVRAGEN | KLIK HIER


< MOGELIJK OOK INTERESSANT >