Hollandlamp Blog 2024 #003 | Hoe In De Horeca Goede Verlichting Gastvrijheid Stimuleert Hollandlamp Blog 2024 #003 | Hoe In De Horeca Goede Verlichting Gastvrijheid Stimuleert

 

Goede verlichting stimuleert gastvrijheid

In de wereld van horecaverlichting is het creëren van de juiste sfeer vaak een uitdaging. Voorheen waren halogeenspotjes gangbaar, maar zelfs toen was het dimmen van grote groepen lampen soms problematisch. Moderne LED-lampen lijken een oplossing, maar ze brengen vaak nieuwe complicaties met zich mee. Veel horecagelegenheden moeten investeren in kostbare dimmers, en soms vereist het zelfs een volledige aanpassing van de installatie.

Gelukkig behoort dit gedoe tot het verleden met de draadloos bedienbare Philips Interact LED-spot. Eenvoudig aan te sluiten op 230 volt, biedt deze spot de ultieme flexibiliteit. Via de handige app kun je moeiteloos grote groepen spots bedienen. Optioneel kun je draadloze schakelaars/dimmers bestellen om specifieke groepen lampen aan te sturen.

Kortom, met de Philips Interact LED-spot ben je niet alleen super flexibel, maar kun je ook de sfeer in jouw horecazaak nauwkeurig afstemmen, bespaar je aanzienlijk op energiekosten en geniet je van hoogwaardig licht. Een slimme investering voor een sfeervolle ambiance!


Kiezen voor PHILIPS Interact Ready

Het installeren van Philips Interact Ready is een eenvoudige klus.

Na het plaatsen van de Philips Interact Ready Gateway en het downloaden van de Philips Interact Ready app, koppel je heel eenvoudig de Philips Interact Ready armaturen, LED-lampen en schakelcomponenten aan elkaar tot één systeem.
Desgewenst helpen wij daar natuurlijk bij, wanneer wij alles voor jou plaatsen.

In die app creëer je vervolgens eenvoudig afzonderlijke ruimtes en koppel je de armaturen, lampen en schakelcomponenten aan de juiste locatie in de zaak.

Met een paar eenvoudige stappen kun je diverse instellingen aanpassen, zoals specifieke tijden voor het in- en uitschakelen van verlichting in bepaalde ruimtes. Het instellen van sferen in diverse ruimtes is bovendien een fluitje van een cent.

Philips Interact Ready biedt een intuïtieve en gebruikersvriendelijke installatie, waarmee je volledige controle krijgt over de verlichting in jouw horeca omgeving. Het zorgt er voor dat je eenvoudig dimbare oplossingen kunt creëren die heel stabiel functioneren, en goedkoper zijn dan dimsystemen met bijvoorbeeld Dali. 

Laat Hollandlamp een lichtplan maken

Voor deskundig advies over de juiste verlichting ook in jouw horeca zaak, kun je vertrouwen op Hollandlamp. Wij bieden advies op maat voor zowel bestaande als gewenste verlichting in jouw horecagelegenheid en hebben daarin veel ervaring.

Voor een persoonlijk overleg komen wij bij jou langs om de ruimte te inspecteren en de huidige situatie te evalueren. Daarbij brengen we alle ruimtes goed in kaart en onderzoeken we welke verbeteringen er allemaal mogelijk zijn.

We bespreken alle wensen en onderzoeken de uitvoerbaarheid ervan. Eventuele obstakels worden gezamenlijk aangepakt, met alternatieven indien nodig.

Na deze inventarisatie stellen we een lichtplan op, waarbij je precies weet wat je kunt verwachten. Hoewel de opmaak van het lichtplan in eerste instantie tegen betaling is, wordt dit bedrag bij opdrachtverlening verrekend met de eindfactuur.

Kies voor Hollandlamp en breng de gewenste sfeer in jouw horecagelegenheid tot leven. Klik HIER om voor een lichtplan met ons in contact te komen, dan nemen wij snel contact met jou op om een afspraak te maken en alles in gang te zetten.


PROJECTPAGINA HORECA VERLICHTING

Het begrip 'horeca' is enorm divers, variërend van bars en hotels tot restaurants en feestzalen. Elke zaak kent verschillende evenementen op diverse momenten, van bruiloften tot sportuitzendingen en vergaderingen. Hollandlamp, met uitgebreide ervaring in horecaverlichting, begrijpt dat elke gelegenheid een passende verlichting vereist.

Wij zorgen ervoor dat uw verlichting flexibel en goed regelbaar is, afgestemd op de specifieke behoeften van elk moment. Er bestaat geen universeel concept; daarom staan wij klaar om samen met u naar de situatie, uw wensen, doelgroep en verlichtingsbehoeften te kijken. 

Je leest er HIER alles over op onze pagina over horeca verlichting.


< WEEK AANBIEDING >

 

PHILIPS MC LEDspot IA 4.7-50W GU10 927 36D

Deze PHILIPS lamp geeft met een kleurtemperatuur van 2700K sfeervol huiselijk warm wit licht. De lamp geeft met 5W in totaal een lichtopbrengst van 345lm.

Uiteraard kun je de lichtsterkte nog dimmen naar wens, omdat deze lamp dimbaar is. De licht kwaliteit is meer dan 90% kleurecht en geeft wat je verlicht perfect kleur en contrast.

De afmetingen van deze lamp zijn: lengte 54 mm - diameter 50 mm.

ALLEEN DEZE WEEK IN DE AANBIEDING! KLIK HIER >>GU10 LED SPOT BIEDT VEEL VOORDELEN

Met een vermogen van slechts 5 watt levert bovengenoemde GU10 LED-spot maar liefst 345 lumen, wat moeiteloos overeenkomt met een 50 watt halogeenlamp.

Het significante voordeel hierbij is de aanzienlijk lagere warmteontwikkeling, wat het risico op een eventuele brand aanzienlijk vermindert. Een belangrijk gegeven!

Deze LED-spot is eenvoudig te bedienen via een handige app en kan ook worden aangestuurd met een apart verkrijgbare draadloze schakelaar. Dit garandeert een uiterst stabiele installatie, waarbij je grote aantallen lampen met gemak kunt regelen zonder enige vorm van knipperen of storingen.

Een flexibele benadering die niet alleen zorgt voor efficiënt energiegebruik, maar ook voor een veilige en betrouwbare oplossing voor diverse toepassingen.

HORECA VERLICHTEN IS EEN SPECIALISME

Het verlichten van horecagelegenheden vereist een gespecialiseerde aanpak. Uiteindelijk draait het om het begrijpen van de specifieke doelen die iemand met het licht wil bereiken. Soms merken we dat mensen zelf de inschatting maken dat bijvoorbeeld 50 lampen voldoende zijn voor hun horecabedrijf.

Wij adviseren echter om deze behoefte nauwkeurig te berekenen. Op die manier bestel je precies de benodigde hoeveelheid lampen, zonder overbodig veel of te weinig te bestellen. Daar komt iemand niet altijd zo één-twee-drie zomaar uit ;-)

Het nauwkeurig afstemmen van de verlichting op de specifieke behoeften van de horeca zorgt niet alleen voor een optimale lichtervaring, maar ook voor een efficiënter gebruik van middelen en kosten. Een gespecialiseerde aanpak is dus essentieel voor het succesvol verlichten van horecagelegenheden.


< HOLLANDLAMP PROJECT >

 

HERBERG JAN | HEILOO

Herberg Jan in Heiloo heeft ons benaderd vanwege hinderlijk knipperende lampen en spots in hun horecagelegenheid. In zo'n setting kan dit storend zijn voor gasten.

Ons team is ter plaatse geweest, heeft de situatie beoordeeld en uiteindelijk zijn er nieuwe spots geïnstalleerd met een geavanceerd dimmersysteem. Hierdoor kunnen de lampen en spots nu probleemloos worden gedimd. Het knipperen is opgelost.

Gasten van Herberg Jan ervaren nu een aangenamere ambiance zonder de hinder van onregelmatig knipperende verlichting. Bij Herberg Jan is nu zowel functionele
als sfeervolle verlichting geïnstalleerd, zodat gasten optimaal kunnen genieten van hun verblijf in deze gezellige horecagelegenheid, en ook vaker terugkomen.

LEES HIER MEER >>>

ZELF OOK EEN PROJECT LICHTPLAN NODIG? KLIK HIERONDER !

RELEVANTE ARTIKELEN EN MEER INFORMATIE

< maak hieronder uw keuze >

 


< DEZE PAGINA SAMENGEVAT IN URL'S >

 

PROJECT PAGINA HORECA VERLICHTING | KLIK HIER

PHILIPS INTERACT READY | KLIK HIER

LICHTPLAN LATEN MAKEN| KLIK HIER

WEEKAANBIEDING | KLIK HIER

GU10 LED SPOTS | KLIK HIER

PROJECT HERBERG JAN | KLIK HIER

RESTAURANT VERLICHTING | KLIK HIER

HORECA ARMATUREN | KLIK HIER


< MOGELIJK OOK INTERESSANT >