Hollandlamp Blog 2024 #004 | Slimme en stijlvolle kantoorverlichting op de werkplek Hollandlamp Blog 2024 #004 | Slimme en stijlvolle kantoorverlichting op de werkplek

 

Slimme en stijlvolle kantoorverlichting op de werkplek

In de drukke werkomgeving van een keukenbedrijf zoals dat van Sombroek Keukens in Broek op Langedijk, speelt kantoorverlichting een cruciale rol om niet alleen de productiviteit te verhogen, maar ook de sfeer te optimaliseren.

Hier bij Hollandlamp begrijpen we de unieke uitdagingen van een werkkamer in een keukenbedrijf en streven we ernaar op maat gemaakte verlichtingsoplossingen te bieden die de efficiëntie verbeteren en de ruimte volledig te transformeren tot een fijne werk omgeving.

Bij Hollandlamp hebben we gezien hoe veel van onze klanten, waaronder keukenspecialisten, zoals het gerenommeerde bedrijf Sombroek, met succes de overstap hebben gemaakt naar duurzame kantoorverlichting.

Onze deskundige adviezen en hoogwaardige LED-technologie hebben bijgedragen aan aanzienlijke verbeteringen in energie-efficiëntie. Door halogeenlampen te vervangen door innovatieve LED-lichtbronnen, realiseerden zij een opmerkelijke verbetering van bijna 90%. Ontdek op deze blogpagina hoe Hollandlamp als partner in verlichting ook jou kan helpen om de werkkamers en kantoor omgevingen optimaal te verlichten en optimaliseren voor een betere werkomgeving.


PHILIPS INTERACT LED-PANELEN

Veel kantoren gebruiken traditionele verlichting die simpelweg met een schakelaar aan- en uitgaat. Vaak is er de behoefte om deze verlichting te dimmen, bijvoorbeeld tijdens presentaties, en om aanwezigheidsmelders te integreren, zodat de verlichting automatisch uitschakelt als er niemand is.

PHILIPS' draadloze Interact LED-panelen bieden hierin een oplossing, met draadloze bediening via een aanwezigheidsmelder, schakelaar of handige app. Deze innovatieve verlichtingsoptie bevordert niet alleen flexibiliteit en gemak, maar draagt ook bij aan energie-efficiëntie.

Ontdek de draadloze mogelijkheden van Philips Interact LED-panelen en pas eenvoudig de sfeer en functionaliteit van kantoorverlichting aan. Niet alleen draadloos bedienbaar, maar ook nog eens meteen goed betaalbaar! ;-)

KIES VOOR DUURZAAMHEID MET LED

Optimaliseer elke ruimte met onze hoogwaardige LED panelen, perfect voor energie-efficiëntie, stijlvol design en gepersonaliseerde verlichting. Ontdek de voordelen van LED technologie, inclusief aanzienlijke energiebesparing, lange levensduur en veelzijdige toepassingsmogelijkheden. 

Onze LED panelen besparen tot wel 75% energie, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen, inclusief het voorschakelapparaat van traditionele TL buizen.

Met een indrukwekkende levensduur tot 80.000 branduren zonder lampvervanging, bieden onze LED panelen minder onderhoud en lagere kosten.

Bovendien stralen ze weinig warmte uit, waardoor het energieverbruik verder wordt geoptimaliseerd. Kies voor moderne, energiezuinige LED panelen en ervaar duurzame verlichting met langdurige prestaties.


PROJECTPAGINA KANTOOR VERLICHTING

Het bepalen van het juiste aantal armaturen voor optimale verlichting in een bestaande kantooromgeving kan soms uitdagend zijn. Hoe wordt dit proces precies uitgevoerd en wat zijn de overwegingen? In een interessante video op onze speciale pagina over kantoorverlichting, bespreekt Hollandlamp's Jeroen Workum alle opties, vragen en oplossingen.

Jeroen benadrukt tevens het belang van regelgeving omtrent LED verlichting op kantoor en de essentiële aspecten die nooit over het hoofd mogen worden gezien bij het realiseren van hoogwaardige kantoorverlichting. Ontdek inzichten, tips en richtlijnen voor een doordachte keuze in kantoorverlichting op onze overzichtspagina met interessante video.

Je vindt er HIER alle informatie over op onze pagina over kantoor verlichting.


< WEEK AANBIEDING >

 

PHILIPS RC132V G5 34S/830 WIA W60L60 OC

Dit CoreLine LED-armatuur van PHILIPS biedt aanzienlijke energiebesparing tot wel 75% vergeleken met conventionele armaturen. Met een verbruik van 28.5 W levert het armatuur 120 lumen aan helder licht. De UGR-waarde bedraagt 19.

De verwachte levensduur van de PHILIPS RC132V G5 34S/830 WIA W60L60 OC is indrukwekkend met 100.000 uur. Wil je exact weten welke besparingen je behaalt met dit PHILIPS LED-armatuur? We berekenen het graag voor je.

ALLEEN DEZE WEEK IN DE AANBIEDING! KLIK HIER >>UGR IS EEN BELANGRIJKE FACTOR OP KANTOOR

Bij het selecteren van verlichtingsoplossingen is het belangrijk om rekening te houden met de UGR-waarde om optimale visuele comfort en productiviteit te waarborgen.

UGR (Unified Glare Rating) is een maatstaf die de mate van verblinding in een ruimte beoordeelt. Een lagere UGR-waarde duidt op minder verblinding en zorgt dus voor een comfortabelere lichtomgeving, vooral in kantoren.

Een UGR-waarde van 19 is bijzonder gunstig, omdat het wijst op een zeer lage kans op hinderlijke schitteringen. Dit maakt UGR 19 geschikt voor werkplekken waar nauwkeurigheid en focus essentieel zijn, zoals werkkamers en kantoren.

Meer informatie over kantoorverlichting in het algemeen is HIER te vinden.

SFEER IN KANTOOR DOOR VERLICHTING

Bij het verlichten van een kantoor denkt men vaak alleen aan LED-panelen. Echter, voor een sfeervolle kantoorruimte is het essentieel om verder te kijken.

Voeg bijvoorbeeld wandlampen toe aan de muren of gebruik inbouwspots om schilderijen en posters te accentueren. Door deze aanvullende verlichting toe te passen transformeer je een ogenschijnlijk saai kantoor direct in een sfeervolle werkruimte waarin iedereen prettig werkt en optimaal focus kan behouden.

Ontdek hoe je met diverse lichtelementen niet alleen functionele helderheid brengt, maar ook een aangename ambiance creëert die de werkomgeving verrijkt. Optimaliseer je kantoorverlichting voor zowel functionaliteit als een prettige werksfeer. Neem bij vragen gerust contact met Hollandlamp op, wij helpen graag!


< HOLLANDLAMP PROJECT >

 

SOMBROEK KEUKENS | BROEK OP LANGEDIJK

Keukenspecialist Sombroek, al jarenlang klant bij Hollandlamp, heeft sinds enige tijd sterk de focus op duurzaamheid in de bedrijfsvoering. Door bestaande armaturen met halogeenlampen en gasontladingslampen te upgraden naar energiezuinige LED-lichtbronnen, bereikten ze aanzienlijke verbeteringen.

De overstap naar LED voor halogeenspots resulteerde in bijna 90% verbetering, terwijl de gasontladingslampen een indrukwekkende 65% verbetering lieten zien. Ontdek hoe Sombroek en vele soorgelijke bedrijven samen met Hollandlamp stappen zetten naar duurzame verlichting voor een energie-efficiëntere toekomst.

LEES HIER MEER >>>

ZELF OOK EEN PROJECT LICHTPLAN NODIG? KLIK HIERONDER !

RELEVANTE ARTIKELEN EN MEER INFORMATIE

< maak hieronder uw keuze >

 


< DEZE PAGINA SAMENGEVAT IN URL'S >

 

PROJECT PAGINA KANTOOR VERLICHTING | KLIK HIER

PHILIPS INTERACT LED PANELEN | KLIK HIER

WEEKAANBIEDING | KLIK HIER

LED PANELEN | KLIK HIER

OVERSTAPPEN NAAR LED | KLIK HIER

PROJECT SOMBROEK KEUKENS | KLIK HIER

INBOUWSPOTS | KLIK HIER

LICHTPLAN LATEN MAKEN | KLIK HIER


< MOGELIJK OOK INTERESSANT >