Het Belang Van Goede Verlichting Op Elke Werkplaats Het Belang Van Goede Verlichting Op Elke Werkplaats

 

Hoogwaardige Werkplaatsverlichting via Hollandlamp

In een goed verlichte werkplaats schuilt niet alleen efficiëntie, maar ook veiligheid en comfort. Het belang van hoogwaardige werkplaatsverlichting overstijgt vaak de eenvoudige noodzaak om alles alleen maar goed te kunnen zien. Het draagt bij aan de productiviteit van werknemers, vermindert vermoeidheid en bevordert een nauwkeurige uitvoering van taken.

Bij Hollandlamp begrijpen we dit als geen ander en hebben wij er veel ervaring mee.

Wij zien talloze situaties waarbij armaturen in een werkplaats moeten worden doorgekoppeld. Voor dit doel heeft Philips een speciaal model met doorvoerbedrading ontwikkeld. Hoewel deze iets duurder zijn in aanschaf, besparen ze aanzienlijk op installatietijd, vooral in situaties waar de bestaande bedrading al door de armaturen loopt. Als jouw werkplaats deze specifieke armaturen nodig heeft, staan we klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op en we zorgen ervoor dat je de juiste oplossingen krijgt voor jouw verlichtingsbehoeften.

Op deze pagina gaan we dieper in op het belang van goede werkplaatsverlichting, de nieuwste technologieën en praktische tips om de ideale verlichtingsoplossingen te kiezen. 


PASSENDE WERKPLAATS ARMATUREN

Moderne werkplaatsverlichting biedt tal van voordelen die bijdragen aan een efficiënte en veilige werkomgeving. De LED armaturen die hiervoor worden gebruikt, bieden niet alleen helderheid en zichtbaarheid, maar ook aanzienlijke energiebesparingen. Met tot wel 80% minder energieverbruik vergeleken met conventionele armaturen, zijn ze een duurzame keuze voor elke werkplaats.

Een ander voordeel is de eenvoudige installatie en montage, waardoor ze snel en kostenefficiënt kunnen worden geïmplementeerd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook installatiekosten.

Bovendien bieden deze armaturen direct 100% licht bij inschakelen, zonder opwarmtijd. Dit zorgt voor directe helderheid zodra de verlichting wordt ingeschakeld, waardoor werknemers direct aan de slag kunnen zonder te hoeven wachten.

Kortom, werkplaatsverlichting met deze eigenschappen draagt bij aan een productieve en comfortabele werkomgeving, terwijl het ook nog eens bijdraagt aan kostenbesparingen en energie-efficiëntie.

ARMATUREN VOCHTIGE OMSTANDIGHEDEN

In sommige werkplaatsen is sprake van vochtige omstandigheden. In die situaties bieden waterdichte LED armaturen een scala aan voordelen voor diverse toepassingen, voor zowel binnen als buiten.  

Naast het aanzienlijke energiebesparingspotentieel, hebben de LED-modules een zeer lange levensduur, waardoor weinig tot geen onderhoud nodig is voor het vervangen van lampen.

Deze waterdichte LED armaturen genereren ook aanzienlijk minder warmte dan conventionele armaturen, wat vooral comfortabel is in binnenruimtes. Bovendien stralen ze geen UV- en IR-licht uit, waardoor het armatuur langer mooi blijft en minder snel verkleurt of beschadigt.

Dit maakt ze ideaal voor koele omgevingen zoals koel- en vriescellen, maar ook tijdens de wintermaanden buitenshuis. Kortom, waterdichte LED armaturen bieden een efficiënte, duurzame en kosteneffectieve verlichtingsoplossing voor diverse toepassingen.


WERKPLAATS VERLICHTING

Op onze speciaalpagina gewijd aan werkplaatsverlichting, gaan we dieper in op de essentiële rol van verlichting in werkruimtes. Of je nu een werkplaats hebt voor ambachtelijk werk, een garage, een magazijn of een andere industriële omgeving, de juiste verlichting is van vitaal belang voor de productiviteit, veiligheid en het welzijn van werknemers. Ontdek op deze pagina waarom hoogwaardige werkplaatsverlichting een investering is die zichzelf terugverdient, en leer over de nieuwste technologieën en trends die bijdragen aan een optimale verlichtingsoplossing voor jouw specifieke behoeften.

Je leest er HIER alles over op onze pagina over werkplaats verlichting.


< WEEK AANBIEDING >

 

PHILIPS WT120C G2 LED80S/840 PSU L1500 BN

Dit spatwaterdichte armatuur van Philips biedt 30% meer licht dan traditionele TL-armaturen. Met neutraal wit licht van 4000K is het ideaal voor werkplaatsen.

Dit LED-armatuur, onderdeel van de CoreLine-serie, bespaart tot 75% energie vergeleken met conventionele armaturen. Het levert 8000 lumen aan licht, wat neerkomt op zo'n 140 lumen per watt.

Philips biedt een sterke garantie en met een verwachte levensduur van 75.000 uur is het een duurzame keuze voor diverse toepassingen.

ALLEEN DEZE WEEK IN DE AANBIEDING! KLIK HIER >>LICHTSTERKE IN WERKPLAATSVERLICHTING

Bij het kiezen van de juiste werkplaatsverlichting is het begrip "Lumen" essentieel om te begrijpen. Lumen verwijst naar de hoeveelheid licht die een lamp of armatuur produceert. Het geeft aan hoe helder de verlichting zal zijn. Stel je bijvoorbeeld voor dat je een armatuur hebt met een lichtsterkte van 8000 Lumen. Dit betekent dat het armatuur een helderheid biedt die vergelijkbaar is met ruim een spatwaterdicht TL-armatuur van 2 x 58 watt, waar ongeveer 6000 lumen uitkomt.

Door te begrijpen hoeveel lumen een armatuur produceert, kun je de geschiktheid ervan voor je werkplaats beoordelen. Een hoger aantal lumen betekent over het algemeen helderder licht, wat vooral belangrijk is in omgevingen waar nauwkeurigheid en veiligheid cruciaal zijn. Bij het kiezen van werkplaatsverlichting is het dus raadzaam om niet alleen naar het wattage, maar ook naar het aantal lumen te kijken voor de beste verlichtingsoplossing die aan jouw behoeften voldoet.

ENERGIEBESPARING DOOR OVERSTAPPEN

De overstap naar efficiënte werkplaatsverlichting kan aanzienlijke voordelen opleveren, zowel in termen van energiebesparing als verhoogde helderheid. Neem bijvoorbeeld het PHILIPS WT120C G2 LED80S/840 PSU L1500 BN armatuur, dat slechts 57 watt verbruikt, terwijl een traditioneel 2 x 58 watt armatuur plus voorschakelapparaat rond de 130 watt verbruikt. Dit betekent een indrukwekkende besparing van 65% op energiekosten.

Maar het gaat niet alleen om de besparing. Dit armatuur levert ook nog eens 30% meer licht, wat cruciaal is voor een goed verlichte werkplaats. Met deze combinatie van energie-efficiëntie en verhoogde helderheid, is het gemakkelijk te zien waarom steeds meer bedrijven overstappen op LED-verlichting voor hun werkplaatsen. Het is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor de productiviteit en het welzijn van werknemers.


< HOLLANDLAMP PROJECT >

 

AUTOBEDRIJF BENDERS | HOOGERHEIDE

Voor autobedrijf Benders hebben wij de totale verlichting verzorgd, waaronder een nieuwe werkplaatsverlichting. Naast de showroom hebben we ook verlichting geïnstalleerd in het kantoor, de werkplaats en zelfs de toiletten, waardoor het hele bedrijfsgebied optimaal verlicht is voor een ideale werk- en verblijfservaring.

Met behulp van nauwkeurige lichtberekeningen hebben we de ideale locaties voor verlichtingsarmaturen bepaald en ervoor gezorgd dat de werkplaats perfect verlicht is voor het uitvoeren van alle taken. 

Dankzij onze aanpak geniet autobedrijf Benders nu van een goed verlichte werkplaats, waardoor medewerkers comfortabel en efficiënt kunnen werken.
De keuze voor energiezuinige LED-verlichting draagt bovendien bij aan de duurzaamheid van het bedrijf.

LEES HIER MEER >>>

ZELF OOK EEN PROJECT LICHTPLAN NODIG? KLIK HIERONDER !

RELEVANTE ARTIKELEN EN MEER INFORMATIE

< maak hieronder uw keuze >

 


< DEZE PAGINA SAMENGEVAT IN URL'S >

 

WERKPLAATS ARMATUREN | KLIK HIER

WATERDICHTE LED ARMATUREN | KLIK HIER

PROJECTPAGINA WERKPLAATS VERLICHTING | KLIK HIER

WEEKAANBIEDING | KLIK HIER

LICHT ADVIES | KLIK HIER

OVERSTAPPEN NAAR LED | KLIK HIER

PROJECT BENDERS HOOGERHEIDE | KLIK HIER

LICHTPLAN AANVRAGEN | KLIK HIER

PROJECT VERLICHTING | KLIK HIER

 


< MOGELIJK OOK INTERESSANT >