0

Blog

Praktijkverlichting stelt bijzondere eisen

Een goede en constante verlichting is bij het werken in een praktijkruimte van essentieel belang. Er is immers niets dat voor afleiding zou moeten zorgen, vooral als er regelmatig op verschillende belangrijke taken moet worden gefocust.

lees verder

Met circulaire verlichting koop je geen lampen, maar koop je licht!

De traditionele manier van verlichting kopen is wel bekend: het armatuur wordt aangeschaft en geïnstalleerd op de juiste plek. Vervolgens is het onderhoud voor eigen rekening. Wanneer iets niet meer werkt, moet dat vervangen worden.

lees verder

Anti-paniek verlichting kan in noodsituaties levensreddend zijn

Een belangrijk onderdeel van een noodverlichting is de verlichting die er zorg voor kan dragen dat in een plotselinge noodsituatie mensen rustig blijven. Om dit te helpen waarborgen is installatie van anti-paniekverlichting de oplossing.

lees verder

Een perfect passend lichtplan voor elke ruimte

Er is in organisaties niet altijd genoeg aandacht voor het juist verlichten van ruimtes waarin mensen een groot deel van de tijd verblijven. De invloed van de hoeveelheid en ook de kwaliteit van het licht wordt vaak onderschat. Het opstellen van een lichtplan zorgt voor een precies passende verlichting.

lees verder

Geef ‘gasten’ die niet welkom zijn geen enkele kans!

Hoewel de dagen al een heel klein beetje langer worden, kan het nog altijd erg donker zijn buiten. De ideale omstandigheden voor ongenode ‘gasten’ met slechte bedoelingen. Een schemerschakelaar kan uitkomst bieden door het pand op het juiste moment te verlichten.

lees verder

Wat kun je doen om de kwaliteit van noodverlichting te waarborgen?

Wanneer er in een gebouw een noodsituatie ontstaat, is het op de eerste plaats belangrijk dat alle aanwezige mensen veilig het gebouw kunnen verlaten. Goede en duidelijke noodverlichting is juist op zo'n moment van essentieel belang.

lees verder

Wa(t)t bepaalt de sfeer in een ruimte?

Wat(t) bepaalt nu eigenlijk de sfeer in een ruimte? Voor een heel belangrijk deel is dat de kwaliteit van het licht. Een grote rol daarbij spelen de keuzes die worden gemaakt in de soort en de hoeveelheid verlichting die worden gebruikt. Bij het bepalen van die keuzes is het belangrijk om onderscheid te maken in de begrippen 'watt' en 'lumen'.

 

lees verder

Led op bij ongewenste disco effecten thuis of op het werk!

Het is een situatie die door heel veel mensen wordt herkend: lampen die knipperen en daardoor zorgen voor een ongewenste disco thuis of op het werk. In het begin misschien even leuk, zeker in combinatie met de juiste muziek. Al snel begint dat toch irritant te worden en wil je dit onbedoelde effect liever niet. Lees hier wat je daaraan zou kunnen doen. 

 

lees verder

Maak gebruik van de Energie Investerings Aftrek nu het nog kan!

De overheid ondersteunt en stimuleert investeringen in duurzame energie en energiebesparende bedrijfsmiddelen. Daarvoor is de Energie Investerings Aftrek (EIA) in het leven geroepen. Een fiscale regeling waarmee u als ondernemer dubbel voordeel haalt: minder energiekosten EN minder belasting betalen! 

 

 

 

 

 

 

lees verder

De 7 voordelen van Ledverlichting die je moet kennen

Ledverlichting is tegenwoordig vanwege de vele voordelen een populaire keuze onder zowel consumenten als particulieren. Je ziet het bijna overal hangen, in de winkel, thuis en natuurlijk ook in grote bedrijfshallen. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van Led?

 

 

 

 

 

 

 

lees verder

6 tips om je energieleverancier te slim af te zijn

Aan het eind van het jaar geld terug op je energierekening? Een welkom extraatje, maar het lijkt helaas niet voor iedereen weggelegd. Eigenlijk is het heel simpel, als je maar weet hoe. Dit zijn de 6 tips waarvan de energieleveranciers liever niet willen dat jij ze weet en toepast.

 

 

 

 

 

 

 

lees verder

De voordelen van Ledverlichting die je wellicht nog niet kent

Dat we gloeilampen op termijn gaan vervangen voor een moderner alternatief is voor de meeste mensen wel duidelijk. Dat Ledlampen in elk geval zuiniger zijn en alleen al daarom een passend alternatief is ook steeds meer bekend. Welke extra voordelen zijn er nog om te kiezen voor Ledverlichting?

 

 

 

 

 

 

 

lees verder

domoticablogCopyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software