0

Brandveiligheid

Vind hier uw brandveiligheid producten zoals rookmelders, brandblussers en blusdekens van o.a. Saval, Fito en Ajax.

Als u vragen heeft over een van deze producten, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Brandveiligheid maatregelen

Rookmelders, brandblussers en blusdekens zijn allemaal stuk voor stuk belangrijke producten als het gaat om de veiligheid in een woning of een winkel- of bedrijfsruimte.

Het is daarom belangrijk dat u de juiste en voldoende van deze producten heeft geïnstalleerd in uw ruimte. Naast rookmelders, brandblussers en blusdekens is noodverlichting ook een belangrijk onderdeel van de totale brandveiligheid.

Zijn brandveiligheidsmaterialen betaalbaar?

Bij materialen aangaande brandveiligheid is vaak sprake van normen die door gemeentes of brandweer worden gesteld.

Aan het navolgen hiervan zijn vaak extra kosten verbonden, en dat is niet altijd voor iedereen wenselijk. Sommige mensen aarzelen om hier geld aan uit te geven omdat er immers nog niets ernstigs is gebeurd en alle kosten alleen 'nog maar' preventief zijn.

Toch is het verstandig als u uw woning of bedrijf gaat inrichten en daarbij direct rekening houdt met kwalitatief goede en brandveilige materialen. Deze zijn zeer degelijk en hebben bij Hollandlamp een uitgekiende en optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Bedenk dat het er in een noodsituatie toe kan doen welke materialen er gebruikt zijn. Dit kan letterlijk het verschil maken tussen leven en dood. Het is belangrijk na te gaan of in uw omgeving wel gebruik is gemaakt van voldoende en kwalitatief goede brandveiligheids materialen.

Vragen over onze producten

U hoopt het natuurlijk nooit mee te hoeven maken, maar u kunt in alle gevallen beter voorkomen dan genezen.

Komt u er niet uit of heeft u vragen over de veiligheids materialen, dan kunt u uw vraag natuurlijk vrijblijvend stellen door contact met ons op te nemen.

Wij denken graag met u mee, geven u een onafhankelijk advies en kijken voor u wat de beste en meest geschikte optie is.

 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software