Korting Bulkbestellingen


Een grote bestelling plaatst u eenvoudig en snel bij Hollandlamp! Bovendien kunt u profiteren van de diverse staffelkortingen.

Indien u aanzienlijk meer wil bestellen dan de aangegeven staffel, of er is geen staffelkorting aangegeven, neemt u dan contact met ons op.

Mogelijk dat we nog iets extra's voor u kunnen doen aangaande de prijs.

korting-bulk-bestelling-hollandlamp


Richtlijnen voor korting:

Indien u van één artikel meerdere exemplaren bestelt, is het mogelijk dat we voor uw bestelling een korting berekenen. Onze richtlijnen zijn:

- Als u van hetzelfde artikel 15 stuks of meer wilt bestellen en het aankoop bedrag 500,- euro of hoger is.

- Als uw bedrijf vaker per jaar wilt inkopen bij Hollandlamp kunt u uw behoefte aangeven, en zullen wij kijken of wij een vaste korting voor u kunnen bedwingen mogelijk bij een fabrikant, speciaal voor u op maat.

Bedenk: het bovenstaande betreft algemene richtlijnen, in overleg komen wij graag tot wederzijds passende afspraken.

Regelmatig bestellingen doen levert u korting op:

Indien u met regelmaat materialen nodig heeft en dat komt uit op minimaal 10.000,- per jaar, neemt u dan contact met ons op. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u. Dit gaat uiteraard om meerdere bestellingen, zoals een installateur dat doen, of voor een facilitair manager, welke 1 of meerdere gebouwen in onderhoud heeft.

Hoe kunt u een korting aanvragen?


U kunt per email of telefonisch op 072-2600 000 contact met ons opnemen om informatie op vragen over een eventuele korting, maar natuurlijk ook over de levertijd.

Het kan natuurlijk zo zijn dat doordat u een grotere bestelling wilt plaatsen dat bijvoorbeeld de lampenof armatureneen langere levertijd hebben.

Wij informeren u graag en proberen zowel de prijs als levering op uw wensen af te stemmen.