0

Feestverlichting

Feestverlichting is een algemeen woord voor verlichting welke sfeer brengt op uw feest. U vindt hieronder specifieke feestverlichting voor bijv. Kerst, maar ook algemene feestverlichting met prikkabel en gekleurde lampjes.

Feestverlichting in Led

Als u feestverlichting koopt, dan is dat er is veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar, zo is er ook feestverlichting is Led. Led feestverlichting heeft de volgende grote voordelen:

  • Led feestverlichting verbruikt tot wel 90% minder energie
  • Led feestverlichting wordt veel minder warm, waardoor het gevaar dat iemand zich brand aan een lampje nagenoeg niet meer aanwezig is.
  • Led Kerstverlichting is veelal van kunststof, waardoor de lampjes veel minder snel stuk gaan, bij het ophangen en weghalen van de feestverlichting
  • Led kerstverlichting gaat veel langer mee dan bijvoorbeeld de traditionele gloeilampen.

 

Feestverlichting aanleggen

Als er feestverlichting wordt opgehangen worden vaak alle wetten en normen overtreden als het gaat om het aansluiten op de elektriciteit. Hierdoor gaat het ook nog wel eens mis tijdens het feest en dat is nou dit precies niet de bedoeling van feestverlichting. In het minst erge vliegt er een zekering (stop) uit, maar in de meest vervelende situaties ontstaat er brand door kortsluiting of overbelasting. Daarom is het goed om de juiste installatiematerialen te gebruiken voor het aansluiten van uw feestverlichting. Mocht u niet goed om de hoogte zijn van elektriciteit, laat dan een elektricien de feestverlichting aansluiten. Uiteraard mag u bij ons ook een offerte opvragen voor het aansluiten van uw feestverlichting.

Copyright © 2016 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.