0

Feestverlichting

Feestverlichting is een algemeen woord voor verlichting welke sfeer brengt op uw feest. U vindt hieronder specifieke verlichting voor bijvoorbeeld kerst, maar ook algemene feestverlichting met prikkabel en gekleurde lampjes van o.a. MK, Osram, Sylvania en Interlight . Heeft u vragen, of bent u opzoek naar een speciaal product, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met Hollandlamp.

Feestverlichting in Led

Als u feestverlichting koopt, dan zijn er veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar, zo is feestverlichting ook verkrijgbaar in Led, de grote voordelen hiervan zijn:

  • Verbruikt tot wel 90% minder energie dan uw conventionele verlichting
  • Wordt veel minder warm, waardoor het gevaar dat iemand zich brand aan een lampje nagenoeg niet meer aanwezig is
  • Is veelal van kunststof, waardoor de lampjes veel minder snel stuk gaan, bij het ophangen en weghalen
  • Gaat veel langer mee dan bijvoorbeeld de traditionele gloeilampen

 

Feestverlichting aanleggen

Als er feestverlichting wordt opgehangen worden vaak alle wetten en normen overtreden als het gaat om het aansluiten op de elektriciteit. Hierdoor gaat het ook nog wel eens mis tijdens het feest en dat is nou precies niet de bedoeling van deze verlichting. In het minst erge geval vliegt er een zekering (stop) uit, maar in de meest vervelende situaties ontstaat er een brand door kortsluiting of overbelasting. Daarom is het goed om de juiste installatiematerialen te gebruiken voor het aansluiten van uw feestverlichting. Mocht u niet goed om de hoogte zijn van elektriciteit, laat dan een elektricien de verlichting voor u aansluiten. Uiteraard mag u bij ons ook een offerte opvragen voor het aansluiten van uw verlichting.

Heeft u vragen over (Led) feestverlichting of bent u opzoek naar een specifiek product? Stelt u deze vragen dan gerust aan Hollandlamp, wij helpen u graag verder.

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software