0

Installatiemateriaal

Diverse installatiematerialen zoals Kabel, inbouwdozen, kroonstenen, verlengsnoeren, stekkers, contactdozen vindt u hier. Heeft u vragen over installatiemateriaal stelt u deze dan gerust d.m.v. het contactformulier en wij zullen uw vragen over installatiemateriaal spoedig beantwoorden

Installatiemateriaal toepassingen

Installatiemateriaal heeft u altijd nodig als u iets gaat installeren. Of u nu een armatuur wilt gaan aansluiten, een prikspot in de tuis wilt aanleggen, of uw lamp wilt bedienen met een schakelaar, u heeft altijd installatiemateriaal nodig. Hollandlamp biedt een breed assortiment installatiematerialen aan waarmee u deze werkzaamheden altijd kunt uitvoeren.

 

Installeer veilig met de installatiematerialen!

Ondanks dat u bij Hollandlamp de A merken installatiemateriaal kunt kopen van o.a. ABB, Draka, Hemmink, Cellpack, Attema, Obo en Pipelife, wil nog niet zeggen dat het een veilige installatie wordt. Er is een duidelijke regelgeving in bijv. de NEN1010 over hoe een installatie goed en veilig wordt aangelegd. Weet u precies wat u moet doen met de installatiematerialen, is het natuurlijk helemaal goed, maar als u niet precies weet wat u doet met de installatiematerialen, is het mogelijk goed advies te vragen en mogelijk zelfs het installatiewerk uit te besteden. U kunt een eenvoudig installatie offerte aanvragen bij Hollandlamp, zodat u zeker weet dat de uiteindelijke installatie veilig volgens de norm is geïnstalleerd.

Copyright © 2016 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.