0

Installatiemateriaal

Diverse installatiematerialen zoals kabels, snoeren, inbouwdozen, kroonstenen, verlengsnoeren, stekkers en contactdozen vindt u hier. Heeft u vragen, stelt u deze dan gerust door contact met ons op te nemen en wij zullen uw vragen spoedig beantwoorden.

Installatiemateriaal toepassingen

Installatiemateriaal heeft u altijd nodig als u iets gaat installeren. Of u nu een armatuur wilt gaan aansluiten, een prikspot in de tuin wilt aanleggen, of uw lamp wilt bedienen met een schakelaar, u heeft deze materialen altijd nodig. Hollandlamp biedt een breed assortiment installatiematerialen aan waarmee u deze werkzaamheden altijd en meteen kunt uitvoeren.

 

Verschillend installatiemateriaal

Wat zijn de verschillen in het installatiemateriaal? De verschillen zijn heel groot, installatiemateriaal is feitelijk alles wat nodig is om een complete installatie te vervaardigen. Die gaat van kabel, tot inbouwdoos, van spijker, tot schuurpapier en van een lasdop tot siliconenkit. Op 1 onderdeel zijn de installatiematerialen gelijk en dat is de kwaliteit. Als u installatiemateriaal bij Hollandlamp koopt, koopt u ten aller tijden materialen van A-merken en hierdoor is de kwaliteit van het materiaal altijd gewaarborgd.

 

Installeer veilig

Ondanks dat u bij Hollandlamp A-merken installatiemateriaal kunt kopen van o.a. ABB, Draka, Hemmink, Cellpack, Attema, Obo en Pipelife, wil nog niet zeggen dat het een veilige installatie wordt. Er is een duidelijke regelgeving in bijvoorbeeld de NEN1010 over hoe installatie materiaal goed en veilig wordt aangelegd. Weet u precies hoe u moet installeren, dan is het natuurlijk helemaal goed, maar als u niet precies weet wat u doet, is het mogelijk goed om advies te vragen en mogelijk zelfs het installatiewerk uit te besteden. U kunt eenvoudig een installatie offerte aanvragen bij Hollandlamp, zodat u zeker weet dat de uiteindelijke installatie veilig en volgens de norm is geïnstalleerd.

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software