0

Installatiemateriaal

Diverse installatiematerialen zoals kabels, snoeren, inbouwdozen, kroonstenen, verlengsnoeren, stekkers en contactdozen vindt u hier.

Heeft u vragen, stelt u deze dan gerust door contact met ons op te nemen en wij zullen uw vragen spoedig beantwoorden.

Installatiemateriaal toepassingen

Installatiemateriaal heeft u altijd nodig als u iets gaat installeren. Of u nu een armatuur wilt gaan aansluiten, een prikspot in de tuin wilt aanleggen, of uw lamp wil kunnen bedienen met een schakelaar.

Hollandlamp biedt een breed assortiment installatiematerialen aan waarmee u deze werkzaamheden altijd en direct kunt uitvoeren.

Verschillend installatiemateriaal

De verschillen in installatiemateriaal kunnen heel groot zijn; installatiemateriaal is feitelijk alles wat nodig is om een complete installatie te vervaardigen.

Dat gaat van kabel tot inbouwdoos, van spijker tot schuurpapier en van een lasdop tot siliconenkit. Op één belangrijk onderdeel zijn alle installatiematerialen bij Hollandlamp gelijk en dat is de kwaliteit.

Als u installatiemateriaal bij Hollandlamp koopt, koopt u te allen tijden materialen van A-merken. Hierdoor is de kwaliteit van het materiaal altijd gewaarborgd.
Daar staat Hollandlamp voor.

Installeer veilig

Bij Hollandlamp koopt u installatiemateriaal van A-merken zoals onder andere ABB, Draka, Hemmink, Cellpack, Attema, Obo en Pipelife. Dat wil nog niet zeggen dat het daarmee automatisch altijd een veilige installatie wordt.

Zo is er duidelijke regelgeving in bijvoorbeeld de NEN1010 over hoe installatie materiaal goed en veilig wordt aangelegd.

Als u precies weet hoe u alles dient te installeren, dan is dat natuurlijk helemaal goed. Als u dat niet precies op orde heeft, of u twijfelt, vraagt u ons dan gerust advies of besteedt het installatiewerk zelfs in zijn geheel aan ons uit.

U kunt eenvoudig een installatie offerte aanvragen bij Hollandlamp, zodat u zeker weet dat de uiteindelijke installatie veilig en volgens de norm is geïnstalleerd. Wij zien uw bericht of telefoontje graag tegemoet!

 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software