0

Gasontladingslampen

Gasontladingslampen kiest u hieronder op basis van de fitting. Als u de gasontladingslamp die u zoekt niet kunt vinden, neemt u dan gerust contact met ons op.

Gasontladingslampen voor de laagste prijs bij Hollandlamp

Bij Hollandlamp koopt u goedkoop uw gasontladingslampen. Doordat we goede afspraken hebben met onze A-merk fabrikanten zoals Philips en Osram kunnen wij u naast de lage prijs voor de gasontladingslampen ook uitmuntende kwaliteit bieden. Daarom bestelt u de gasontladingslampen bij Hollandlamp.

 

Alle gasontladingslampen binnen 1 werkdag verzonden

Hollandlamp heeft een heel breed assortiment gasontladingslampen en deze lampen zijn allemaal fysiek bij ons op voorraad. Dat betekend dat als u een gasontladingslamp online besteld, deze met 1 werkdag wordt verzonden. Als wij uw gasontladingslampen onverhoopt niet volledig kunnen uitleveren ontvangt u daar direct bericht van met de verwachte levertijd.

 

Wanneer gerbuikt u een gasontladingslamp?

U past een gasontladingslamp uitsluitend toe in een armatuur welke daarvoor geschikt is. U kunt dus niet zomaar uw spaarlamp of Ledlamp er uitdraaien en er een gasontladingslamp voor terug plaatsen. Een gasontladigslamp wordt veel toegepast als straatverlichting, winkelverlichting, stallen, kerken en om panden of reclameborden aan te lichten. Gasontladingslampen worden daarvoor toegepast, omdat deze lampen relatief weinig energie verbruiken en dat er uit 1 lichtbron veel licht komt, daarbij is tevens de levensduur zeer gunstig. Gasontladingslampen zijn in veel soorten verkrijgbaar, in allerlei fittingsoorten, maar ook voor het soort gas wat in de lamp zit geeft weer een ander beeld. Veel gebruikt zijn kwiklampen, natriumlampen en halogeen metaaldamplampen. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste lamp kunt u Hollandlamp altijd vragen om advies.

Meest verkochte gasontladingslampen

De meeste verkochte gasontladingslampen zijn:

SOX lampen

G12 CDM (T) lampen van Philips, osram en Sylvania

E40 Natriumlampen

GX10 Sylvania Britespot

 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software