0

Halogeenlampen

Halogeenlampen van o.a. Osram, Philips en Bailey vindt u bij Hollandlamp. Hieronder kiest u uw halogeenlamp op basis van de fitting. Daarna kiest u pas de vorm die u zoekt. Zo vindt u gemakkelijk uw gewenste lamp. Heeft u vragen, stel uw vraag dan aan Hollandlamp

Halogeenlampen en halogeenspots koopt u goedkoop bij Hollandlamp

Halogeenlampen koopt u goedkoop bij Hollandlamp, omdat wij elk type halogeenlamp van A-merken op voorraad hebben en tevens met de fabrikanten goede afspraken hebben koopt u uw lampen goedkoop bij Hollandlamp.

 

Wat zijn halogeenlampen eigenlijk?

Halogeenlampen zijn feitelijk gewoon gloeilampen, maar dan is er in het glas een speciaal Inert gas met halogeen onder hoge druk toegevoegd. Hierdoor geeft de halogeenlamp meer licht dan een standaard gloeilamp en is tevens de levensduur langer. Een halogeenlamp heeft dus de zelfde eigenschappen als een gloeilamp alleen de efficiëntie is beter. Hieronder een aantal voordelen van een halogeenlamp.

  • Verbruikt tot wel 35% minder energie dan een gloeilamp.
  • De levensduur van een halogeenlamp varieert tussen de 2000 en 5000 uur, afhankelijk van het type.
  • Een halogeenlamp is altijd dimbaar, maar afhankelijk van het type 230 volt of 12 volt is daar wel een andere dimmer voor nodig.

 

Halogeenlampen vervangen of overstappen naar Led?

Als u een halogeenlamp of een halogeenspot wilt gaan vervangen is het goed om te overwegen om deze meteen te vervangen voor Led. Met een Ledlamp of Ledspot kunt u inmiddels al tot 90% aan energie besparen ten opzichte van een halogeenlamp of halogeenspot. Hieronder een aantal voordelen van een Ledlamp of Ledspot:

  • Een Ledspot verbruikt tot 90% minder energie dan een halogeenspot.
  • De levensduur van een Ledlamp is gemiddeld 20x langer dan een halogeenlamp.
  • Als u de halogeenlampen of halogeenspots dimde, kunt u dat met de meeste dimbare ledlampen ook met dezelfde dimmer.
  • Omdat wij uitsluitende met A-merken werken kunt u zelfs de elektronische trafo's behouden in de 12 volt installaties, u hoeft daar dus geen aanpassingen te doen.

 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software