0

ledlampen

Uw Ledlamp kiest u eerst op basis van de fitting en daarna eventueel op basis van de vorm en specificaties. U vindt hier Ledlampen van o.a. Philips, Osram, Megaman, Sylvania en Interlight. Heeft u vragen over een Ledlamp stelt u deze dan d.m.v. het contactformulier

Is een Ledlamp dimbaar?

Er zijn Ledlampen verkrijgbaar die niet dimbaar zijn, maar ook veel Ledlampen welke wel dimbaar zijn. Als een Ledlamp dimbaar is wordt dat altijd vermeld in de specificatie van de Ledlamp. Om een Ledlamp te dimmen kunt u in veel gevallen gebruik maken van uw huidige dimmer, maar u kunt ook kiezen voor een echte Led dimmer. Deze is specifiek gemaakt om Ledlampen te dimmen.

 

Ledlampen voor de laagste prijs bij Hollandlamp.nl

Ledlampen koopt u bij Hollandlamp.nl voor de laagste prijs. Al onze Ledlampen zijn geprijst inclusief BTW en verwijderingsbijdrage. Als u een bepaalde Ledlamp wilt kopen en u heeft hem elders voordeliger gezien, laat het ons dan weten, dan passen wij indien mogelijk de prijs voor u aan.

 

Ledlampen zijn er in vele soorten en maten

Ledlampen geven op een andere manier licht dan dat u mogelijk gewend bent. Een Ledlamp kan net zo mooi zijn of zelfs nog mooier dan uw huidige verlichting. Dat komt omdat u feitelijk de Ledlamp kan kopen die het beste bij u past. Bij het kopen van een Ledlamp is het goed om te letten op de onderstaande punten:

  • Een Ledlamp verbruikt minder energie dan een conventionele lamp, u kunt aan het aantal lumen zien of deze gelijkwaardig is. Meestal is de besparing van een Ledlamp ongeveer 80% dus een gloeilamp van 40 watt vervangt u met een Ledlamp van 8 watt.
  • Een Ledlamp geeft de kleur licht die u kiest, een gloeilamp geeft ongeveer 2700 Kelvin, hoe hoger het getal hoe witter het licht wordt van de Ledlamp. Meer informatie over lichtkleuren vindt u hier.
  • Is de Ledlamp dimbaar en is dat wel nodig? Een gloeilamp kan altijd worden gedimt, maar dat gaat helaas nog niet op bij een Ledlamp. Kan de Ledlamp worden gedimd, dan kan dat met de meest gangbare dimmers en staat dat vermeld bij de Ledlamp.
  • Uiteraard moet u op de lampvoet te letten van de Ledlamp die u koopt, anders past deze uiteraard niet in uw huidige armatuur.

 

Garantie op Ledlampen

Hollandlamp.nl verkoopt uitsluitend Ledlampen van hoogwaardige kwaliteit van gerenommeerde merken zoals o.a. Philips, Osram, Sylvania, Megaman en Interlight. Hiermee is de kwaliteit gewaarborgd. Los hiervan heeft u op elke Ledlamp minimaal 1 jaar garantie, maar bijvoorbeeld de Philips Master Ledlampen hebben zelfs 3 jaar garantie. Ledlampen gaan normaal gesproken veel langer mee, maar indien nodig zal Hollandlamp.nl voor u de garantie op een Ledlamp behandelen met de fabrikant.

 

Wanneer u de Ledlamp die u zoekt niet kunt vinden

Hollandlamp.nl heeft een enorm breed assortiment in Ledlampen. Wij proberen alle Ledlampen zo duidelijk mogelijk te presenteren. Mocht het zo zijn dat u een bepaalde Ledlamp zoekt en u kunt deze niet vinden, laat het ons dan weten via het contactformulier. Wij gaan dan voor u op zoek en sturen zo spoedig mogelijk een link met de gezochte Ledlamp.

Copyright © 2016 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.