0

Ledlampen

Vind hier uw Ledlamp op basis van de fitting, de vorm en de specificaties.

Bij Hollandlamp vindt u Ledverlichting van o.a. Philips, Osram, Silvania en Interlight. Heeft u een vraag, stelt u deze dan gerust door vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Kan ik een E27 Ledlamp dimmen?

Er zijn veel verschillende Ledlampen verkrijgbaar. Sommige daarvan zijn dimbaar, andere zijn dat niet.

Als een verlichtingsbron dimbaar is, wordt dat altijd vermeld in de specificatie. Om deze te dimmen kunt u in veel gevallen gebruik maken van uw huidige dimmer, maar u kunt ook kiezen voor een echte Led dimmer.

Deze is specifiek gemaakt om Ledverlichting te dimmen.

Verschillende soorten en maten

Ledlampen geven op een andere manier licht dan u mogelijk gewend bent. In veel gevallen misschien zelfs mooier! Dat komt omdat u precies de lamp kunt kopen die het beste bij u past. Bij het kopen van Ledverlichting is het goed om te letten op de onderstaande punten:

  • Ledverlichting verbruikt minder energie dan een conventionele lamp. U kunt aan het aantal lumen zien of deze gelijkwaardig is. De besparing met Led is ongeveer 80%. Een gloeilamp van 40 watt vervangt een Led van 8 watt.
  • Led geeft de kleur licht die u kiest. Een gloeilamp geeft ongeveer 2700 Kelvin, hoe hoger het getal hoe witter het licht is.
  • Een gloeilamp kan altijd worden gedimd. Dat gaat helaas nog niet op bij Ledverlichting. Als Led dimbaar is, staat dit vermeld bij de specificaties.
  • Uiteraard moet u op de lampvoet van de lamp letten.

Garantie

Hollandlamp verkoopt uitsluitend lampen van hoogwaardige kwaliteit van gerenommeerde merken zoals onder andere Philips, Osram, Sylvania, Megaman en Interlight.

Hiermee is de kwaliteit gewaarborgd. Los hiervan heeft u op elke lamp minimaal 1 jaar garantie, en op bijvoorbeeld de Philips Master Ledlampen zelfs 3 jaar garantie. Ledverlichting gaat in bijna alle gevallen veel langer mee. Als er toch iets mocht zijn, behandelt Hollandlamp voor u de garantie met de fabrikant.

De laagste prijs bij Hollandlamp

Verlichtingsbronnen koopt u bij Hollandlamp voor de laagste prijs. Al onze lampen zijn geprijsd inclusief en exclusief btw en verwijderingsbijdrage.

Als u een bepaalde lamp wilt kopen en u heeft deze elders voordeliger gezien, laat het ons dan weten, dan passen wij indien mogelijk de prijs voor u aan.

Wanneer u uw lamp die u zoekt niet kunt vinden

Hollandlamp heeft een enorm breed assortiment. Wij proberen dit zo duidelijk mogelijk te presenteren.

Mocht het zo zijn dat u een bepaald product zoekt en u kunt deze niet vinden, neemt u dan gerust contact met ons op. 

Wij gaan dan voor u op zoek en sturen u zo spoedig mogelijk een link met het gezochte product.

 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software