0

E14 Ledlampen

E14 Ledlampen vindt u hieronder in verschillende vormen. Bij Hollandlamp koopt u uitsluitend lampen van A-merken zoals o.a. Philips, Osram, Megaman of Interlight. Als u vragen heeft over, stelt u deze dan direct aan ons door contact met ons op te nemen.

E14 Ledlampen online bestellen bij Hollandlamp

Bij Hollandlamp koopt u uw 4 Ledlampen eenvoudig en snel online en altijd voor de beste prijs, doordat wij goede afspraken hebben met de fabrikanten uit ons A-merk assortiment zoals: Philips, Osram, Sylvania en Interlight. Tevens staan de fabrikanten uit ons assortiment bekend om hun A-merken en daarom bent u verzekerd van kwalitatief goede lampen.

 

De vervanger voor uw oude lamp

Er zijn veel E14 Ledlampen op de markt, waardoor het soms lastig is om een vergelijkbare lamp te vinden voor de oude lamp die u wilt gaan vervangen. Uiteraard moet de lampvoet hetzelfde te zijn, dus als u een E14 lamp heeft, dient u deze ook te vervangen voor een E14 Ledlamp. Vroeger kocht u een lamp van bijvoorbeeld 40 watt, en kocht daarvan dan weer een nieuwe. U kunt redelijk een stelregel aanhouden, dat een E14 gloeilamp van 40 watt / 5 = 8 watt. Dus als u een E14 Ledlamp aankoopt van 8 watt heeft een vergelijkbare lichtopbrengst.

 

Garantie

U heeft garantie op E14 Ledlampen wanneer u deze bij Hollandlamp koopt. Bij de meeste merken heeft u minimaal 1 jaar garantie, maar Philips heeft zelfs op de Master E14 Ledlamp een garantie van 3 jaar. Als u binnen de garantietermijn een probleem ondervindt met uw verlichtingsbron, kunt u deze altijd melden bij Hollandlamp. Wij zullen dan uw klacht opnemen en voor u behandelen. 

 

Dimbaar of niet dimbaar?

Veel E14 Ledlampen zijn vaak dimbaar, maar zeker niet allemaal. Als u van plan bent de lamp te gaan dimmen, dan staat er altijd in de specificaties vermeld of uw gekozen verlichtingbron dimbaar is of niet. U kunt voor het dimmen van een E14 Ledlamp de meeste dimmers toepassen. Als u specifieke wensen heeft met betrekking tot het dimmen van uw verlichtingssbron, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software