0

E27 Ledlampen

Hier vindt u alle E27 Ledlampen van bekende A-merken zoals Philips, Osram, Megaman en Interlight. Er zijn diverse vormen verkrijgbaar in het assortiment. Maak hier onder uw keus. Heeft u een vraag, neemt u dan gerust contact met ons op. 

E27 Ledlampen koopt u goedkoop bij Hollandlamp

Hollandlamp levert uitsluitend A-merk E27 Ledlampen zoals van Philips, Osram, Sylvania, Interlight en Megaman. Doordat wij goede afspraken hebben met deze fabrikanten, betaalt u bij ons nooit te veel voor uw verlichtingsbronnen. Daarbij komt nog eens dat naast het feit dat u bij Hollandlamp goedkoop uw verlichtingsbronnenkoopt, u daarmee ook nog eens verzekerd bent van een hoge kwaliteit lamp.

 

Verlichting dimmen

E27 Ledlampen zijn dimbaar verkrijgbaar. Steeds meer E27 Ledlampen zijn dimbaar met de meest gangbare dimmers. Als een lamp dimbaar is staat dat duidelijk vermeld in de specificaties. Dit werkt dus nog even anders dan u gewend bent met een E27 Gloeilamp of E27 Halogeenlamp, welke altijd te dimmen zijn.

 

De voordelen van een E27 Ledlamp

Wanneer u een E27 Ledlamp koopt profiteert u meteen van een aantal voordelen ten opzichte van gloeilampen:

  • Tot wel 85% aan energiebesparing
  • Tot wel een 40x hogere levensduur
  • Minder warmte ontwikkeling

 

De lichtkleur

Een E27 Ledlamp is verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren, dat wil zeggen dat u deze kan kopen met warm wit licht en koel wit licht. Als u een gloeilamp wilt vervangen dan is het goed om een E27 Ledlamp te kiezen met de lichtkleur van 2700 of 2800 kelvin. Hoe hoger het getal hoe witter het licht zal zijn.

 

Hoeveel licht geeft de Ledlamp?

E27 Ledlampen besparen gemiddeld 80% energie, dus als u een gloeilamp heeft van 40 watt, kunt u dit getal delen door 5, dus dan zou u een Ledlamp van 8 watt ongeveer hetzelfde licht geven.

 

Aansluiten op een bewegingsmelder of schemerschakelaar

E27 Ledlampen hebben als sterke eigenschap dat deze heel goed schakelbaar zijn ten opzichte van bijvoorbeeld een E27 Spaarlamp. U kunt dus ongestraft een E27 Ledlamp toepassen in combinatie met een bewegingsmelder waarbij hij vele malen per dag geschakeld wordt. De lamp zal ook meteen op lichtsterkte zijn, zonder dat deze eerst hoeft op te warmen. Ook in combinatie met een schemerschakelaar is dit geen probleem.

 


Stel uw vraag aan Hollandlamp

Wilt u een E27 Ledlamp gaan toepassen, heeft u een vraag of bent u opzoek naar een speciaal type lamp, neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software