0

G13 Led TL Buis

Vind hier uw G13 Led TL Buis van A-merken zoals o.a. Philips, Opple, Osram en Megaman. Bij Hollandlamp vindt u een variërend aanbod verlichtingsbronnen. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over een van de buizen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Led TL buis koopt u bij Hollandlamp

Een Led TL buis koopt u bij Hollandlamp uitsluitend van een bekend A-merk zoals van Philips, Osram, Sylvania en Megaman, altijd voor de beste prijs. Vindt u een lamp toch ergens goedkoper, dan passen wij indien mogelijk de prijs meteen voor u aan. Led TL buizen kunt u in vele gevallen eenvoudig uitwisselen voor normale TL buizen. Wilt u uw buizen vervangen voor Led maar heeft u daar vragen over, neemt u dan gerust contact met ons op. 

 

Wat zijn de toepassingen?

Er zijn heel veel verschillende toepassingen waar u de buizen voor kunt gebruiken, zoals voor:

  •  Koel en vrieshuizen
  •  Parkeergarages
  •  Distributiecentra
  •  Lijnverlichting

 

Verschillende alternatieven

In plaats van het vervangen van de buizen kunt in vele gevallen ook overwegen om het complete armatuur te vervangen. Uiteraard is dat afhankelijk van de situatie, deze armaturen zijn hier goed voor verkrijgbaar:

 

A-merk buizen van Philips

Philips Led TL buizen zijn van zeer hoge kwaliteit. Philips heeft echter twee soorten Ledbuizen op de markt gebracht. De Philips Corepro Ledbuizen en de Philips master Ledtube. Beide zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar de Master Ledtube heeft een iets hoger rendement en heeft een langere levensduur. Op de Master Led TL buizen van Philips heeft u zelfs 5 jaar garantie t.o.v. 3 jaar garantie op de Corepro Led buizen.

 

Stel uw vraag 

Heeft u vragen over de specificaties van een bepaald product of zoekt u een specifieke lamp, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en helpen u graag verder.

 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software