0
toon alle filters

G53 AR111 Ledspot lampen

G53 AR111 Ledspots koopt u voor de beste prijs bij Hollandlamp. Elke G53 AR111 Ledspot is standaard op voorraad en wordt dus met één werkdag verzonden. Een G53 AR111 Ledspot leveren we van uitsluitend A-merken, zoals o.a. Philips, Osram en Megaman. Met een G53 AR111 Ledspot kunt u tot 85% aan energie besparen t.o.v. een halogeenspot.

Geen filterresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen die voldoen aan je filter instellingen.

Wat kun je doen?
  • Verruim je filter
  • Neem contact met ons op en we adviseren je graag

G53 AR111 Ledspot perfect voor thuis en zakelijk.

De G53 AR111 ledspots is een prima oplossing en vervanging voor uw halogeenspots. De ledspots zijn zuinig en leveren een energiebesparing op t.o.v. uw halogeenspots en zijn daarom een perfecte oplossing voor uw huis en/of bedrijfspand. 

 

G53 AR111 Ledspots en dimbaarheid.

Sommige van de G53 AR111 ledspots zijn dimbaar. Om er zeker van te zijn controleert u dan goed de productspecificaties van de betreffende ledspot. Als de G53 AR111 Ledspot dimbaar is, dan is deze te gebruiken met de meest gangbare dimmers

 

Waarom Ledspots?

 Er zijn halogeen spots en ledspots verkrijgbaar. Waarom zou u voor een ledspot kiezen? Het is belangrijk om te weten dat ledspots vooral een hoop voordelen met zich meebrengen. Zo verbruikt een ledspot tot 10 maal minder stroom dan een halogeen lamp. De ledspot is daardoor milieuvriendelijker. De levensduur van de ledspot is ook extreem lang. De ledspot kan tot wel 50.000 branduren maken. Ook is er met de lichtopbrengst van led niks mis. Ze kunnen net als halogeen zeer fel licht verspreiden zoals verwacht word van een spot.

 

Vragen over een G53 AR111 Ledspot

Heeft u vragen over een G53 AR111 Ledspot, of wilt u advies voor een specifieke toepassing van de G53 AR111 Ledspot? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software