0
toon alle filters

GU10 Ledspots

GU10 Ledspots vindt u hier van diverse A-merken zoals o.a. Philips, Osram en Trust, ook zijn er verschillen in het lampvermogen en zijn er spots welke dimbaar zijn of niet. Heeft vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Geen filterresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen die voldoen aan je filter instellingen.

Wat kun je doen?
  • Verruim je filter
  • Neem contact met ons op en we adviseren je graag

GU10 Ledspot van A-merken

Met een GU10 Ledspots (230 volt) van de merken Philips, Osram, Megaman, Interlight, Sylvania en Klemko bespaart u tot 90% aan energie t.o.v. een halogeenspot. Diverse spots zijn dimbaar en kunnen worden gedimt met de meeste dimmers.

 

GU10 Ledspot kiezen

Als u een GU10 Ledspot wilt aankopen, welke heeft u dan nodig? Als u een GU10 halogeenspot wilt vervangen voor een GU10 Ledspot, dan kunt u zich houden aan ongeveer de volgende vergelijking:

  • Een 20 watt halogeenspot vervangt u voor een 2 à 3 watt GU10 Ledspot
  • Een 35 watt halogeenspot vervangt u voor een 4 à 5 watt GU10 Ledspot
  • Een 50 watt halogeenspot vervangt u voor een 6 à 8 watt GU10 Ledspot

 

Waar u rekening mee moet houden als u een GU10 Ledspot wilt dimmen

Een dimbare GU10 Ledspot is vrijwel dimbaar met de meest gangbare dimmers, echter mag u een gewone dimmer vaak maar tot maximaal 10% van het maximale vermogen vullen met een aantal van de GU10 Ledspot. Dus is uw dimmer max. 400 watt, dan mag u max. 10 keer de spot van 4 watt plaatsen. Er is een echte Led dimmer op de markt die 100% geschikt is om een GU10 Ledspot te dimmen en die kan dan ook voor het maximale belast worden met dus 25 stuks 4 watt GU10 Ledspots. Voor vragen over het dimmen van een spot, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Uitsluitend A-merken

Als u een GU10 Ledspot besteld bij Hollandlamp, dan koopt u altijd een spot van een A-merk. Een greep van ons A-merk GU10 Ledspots vindt u hieronder:

  • Philips
  • Osram
  • Megaman
  • Sylvania
 
Het voordeel van een GU10 Ledspot van een A-merk is dat u kwalitatief een zeer goed product heeft, maar als er dan toch onverhoopt een spot defect raakt, zijn er uitstekende garanties van toepassing tot wel 5 jaar na aankoop.

 

De verschillende toepassingen

Een GU10 Ledspot is vaak een vervanger voor een halogeen variant, maar u kunt hier ook voor kiezen wanneer u een nieuwe installatie aan het maken bent. U kunt de spots prima plaatsen in nieuwe inbouwspots welke geschikt zijn voor halogeen. Zelfs als deze spot geschikt is voor uitsluitend 12 volt. U kunt dan eenvoudig een fitting bijbestellen waarmee u het armatuur compleet maakt.

 

Draadloos schakelen

U kunt een GU10 Ledspot indien gewenst ook draadloos schakelen, met elk merk. Het is zelfs zo dat de meeste dimbare GU10 Ledspots dimbaar zijn met het draadloos schakelmateriaal van Klik aan Klik uit.

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software