0

GU4 MR11 Ledspots

GU4 MR11 Ledspots van de merken Philips, Interlight en Megaman. Hieronder heeft u de keuze uit de types GU4 MR11 Ledspots. Als u vragen heeft over een 12 volt GU4 Ledspot, neemt u dan gerust contact met ons op

Geen filterresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen die voldoen aan je filter instellingen.

Wat kun je doen?
  • Verruim je filter
  • Neem contact met ons op en we adviseren je graag

GU4 MR11 Ledspots voor de laagste prijs.

Een GU4 MR11 Ledspot koopt u bij Hollandlamp voor de laagste prijs, omdat we met de fabrikanten van deze 12 volt Ledspots zoals, Philips, Interlight en Megaman zeer goede afspraken hebben. Los van het feit dat u dus een GU4 Ledspot goedkoop koopt bij Hollandlamp, staan wij ook in voor de kwaliteit van deze 12 volt MR11 Ledspots. Omdat we met A-merken werken heeft u een goede garantie van minimaal 1 jaar op deze GU4 MR11 Ledspots.

 

Welke GU4 Ledspot vervangt uw halogeenspot?

Een GU4 MR11 Ledspot bespaart ongeveer zo'n 80% aan energie in vergelijking met een GU4 halogeenspot. Dat betekent dat als u een 20 watt halogeenlamp heeft, u deze kunt vervangen voor een 4 watt GU4 MR11 Ledspot. Ook is de levensduur tot 7 keer meer dan de halogeenlamp. Led is daarom een een goede vervanging van halogeen. 

 

Is een GU4 MR11 Ledspot dimbaar?

Er zijn GU4 MR11 Ledspots die dimbaar zijn. Of een GU4 MR11 Ledspot dimbaar is, staat vermeld in de productbeschrijving van de 12 volt Ledspot. Als deze GU4 MR11 Ledspot dimbaar is, wil dat zeggen met de meest gangbare dimmers. Als u hierover advies wenst, neemt u dan gerust contact met ons op.

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software