0

Spaarlampen

Hier vindt u spaarlampen van bekende A-merken zoals o.a. Philips, Megaman, Osram en Bailey. Maak hieronder de keus voor de lampvoet (fitting) van de spaarlamp die u zoekt. Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op.

Wat zijn spaarlampen?

Spaarlampen zijn eigenlijk fluorescentielampen, maar danken hun omdat deze ten opzichte van de gloeilamp een enorme besparing oplevert van zo'n 60%. Belangrijk om te weten is dat een spaarlamp een fluorescentielamp is welke direct op 230 volt kan worden aangesloten omdat de spaarlamp een geïntergreerd voorschakelapparaat heeft. Dat is ook meteen het verschil tussen een spaarlamp en een PL lamp of TL lamp welke nog een extern voorschakelapparaat nodig heeft. Mocht u vragen hebben over verschillende spaarlampen of hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste lamp, neemt u dan gerust contact op met Hollandlamp.

 

Waarom naar Ledlampen overstappen?

Ledlampen zijn zeer energiebesparend, waar een spaarlamp 5 watt verbruikt, verbruikt een Ledlamp met dezelfde lichtopbrengst slechts 2 watt. Ook gaan Ledlampen langer mee. Gemiddeld gaan Ledlampen tussen de 15.000 en 20.000 branduren mee. Spaarlampen daarentegen hebben een gemiddelde levensduur van 7500 branduren. Voordelen zijn ook dat de Ledlamp niet warm word tijdens het branden en schokproof is. Spaarlampen moeten ook eerst opwarmen waar een Ledlamp direct op volledige lichtsterke kan functioneren.

 

Bestel uw verlichtingsbron bij Hollandlamp voor de laagste prijs

Bij Hollandlamp bestelt u spaarlampen voor de laagste prijs. Dit omdat wij goede afspraken hebben met diverse fabrikanten zoals, Philips, Megaman, Sylvania en Osram. Vindt u uw verlichtingbron toch elders goedkoper, laat het ons dan weten, dan pasen wij indien mogelijk de prijs direct voor u aan.

 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software