2D TL Lamp

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Bailey 2D 4P 38W 835 GR10q 3500K T5 Bailey 2D 4P 38W 835 GR10q 3500K T5  
    € 25,69 € 21,23 As low as € 25,18

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2D TL lamp


“2D Een 2D TL lamp is eigenlijk een gewone TL buis die de vorm heeft van twee D’s. Door deze vorm worden ze in de volksmond ook wel vlinderlampen genoemd. Doordat een TL buis relatief veel licht geeft, worden 2D TL lampen vaak gebruikt in bouwlampen. Ook in andere platte armaturen kunnen ze toegepast worden.

Een van de grootste voordelen van een TL lamp is dat het een energiezuinige lamp is in vergelijking met een gloeilamp. Ze zijn goedkoper in aanschaf en gaan aanzienlijk langer mee. Bij het aan- en uitzetten is er geen kans op doorbranden en een ander groot pluspunt is dat ze bijna geen hitte afgeven. Vergeleken met een gloeilamp geeft een TL lamp veel meer licht bij hetzelfde vermogen.

Wilt u nog zuiniger verlichting dan kunt u natuurlijk altijd investeren in goede Led verlichting. Informeer naar de mogelijkheden hiervoor bij Hollandlamp.

Omdat er verschillende fittingen worden toegepast bij 2D TL lampen .....

..... is het wel van belang goed te controleren welke fitting voor u van toepassing is. U dient ook dezelfde wattage weer te gebruiken. Deze lampen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Met het filter aan de linkerkant van deze pagina kunt u uw voorkeuren aangeven en zo bij de juiste lamp uitkomen.

Zoekt u specifiek type 2D TL lamp?


Als u een specifiek type 2D TL lamp zoekt en deze kunt u niet in onze online shop vinden, neemt u dan contact met ons op, wellicht dat wij u kunnen helpen aan het type 2D TL lamp dat u zoekt.