0

TL buizen

TL buizen vindt u eenvoudig door het benodigde vermogen van de TL buis te selecteren die u zoekt. Vervolgens kunt u kiezen uit uitsluitend A-merken zoals Philips, Osram, Aura en Sylvania TL buizen. Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wat is een TL buis?

Een TL buis ookwel fluorescentieverlichting genoemd staat voor Tube Light is een verlcihtingsbron die aan de binnekant is bedekt met kwikdamp of edelgas (fluorescerende stof). Aan beide kanten van de buis vindt u twee elektroden waartussen de gasontlading plaatsvindt. De kwikdamp geeft hierdoor ultraviolet af en dit wordt omgezet door de fluorescerde stof waardoor dit voor de mens zichtbaar gemaakt wordtals licht

 

Alternatief voor een TL buis

TL buizen zijn relatief energiezuinige lampen, dat betekend dat de buis veel licht geeft ten opzichte van de energie die de buis opneemt. Toch zijn er op dit moment situaties waarin u beter kunt kiezen voor een Led TL buis, bijvoorbeeld als u gebruik maakt van een TL montagebalk, of een TL lichtlijn zonder reflector, dat komt omdat een Led buis alleen maar uit 1 bepaalde hoek uitstraalt. Voor normale Trog armaturen met een reflector en of optiek is het verstandig advies te vragen alvorens u besluit tot het aankopen.

 

TL buizen voor de beste prijs

Als u bij Hollandlamp uw TL buis koopt, dan doet u dat voor de beste prijs. Dat komt omdat wij groot inkopen en goed in contact staan met de bekendste fabrikanten zoals Phililps, Osram en Sylvania. Mocht u het product dat u zoekt toch elders goedkoper vinden, kunt u dit melden middels het prijsgarantie formulier bij het gewenste product. Indien mogelijk zullen wij de prijs van dit product meteen voor u aanpassen.

 

Uw TL buis niet gevonden?

Kunt u de TL buis die u zoekt niet vinden? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met het vinden van een gewenste lamp.

 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software