0

TL buizen

TL buizen vindt u eenvoudig door het benodigde vermogen van de TL buis te selecteren die u zoekt. Vervolgens kunt u kiezen uit uitsluitend A-merken zoals Philips, osram, Aura en Sylvania TL buizen.

Uw TL buizen niet gevonden?

Heeft u de TL buis die u zoekt niet gevonden? meld dit dan middels het contact formulier en wij zullen u helpen de TL buis te vinden die u zoekt.

 

TL buizen voor de laagste prijs

Als u bij hollandlamp.nl uw TL buis koopt, dan doet u dat voor de laagste prijs. Dat komt omdat wij groot inkopen en goed in contact staan met de bekendste fabrikanten zoals Phililps, Osram en Sylvania. Mocht u de TL buis die u zoekt toch elders goedkoper vinden, kunt u dit melden middels het prijsgarantie formulier bij de TL buis zelf. Indien mogelijk zullen wij de prijs van deze TL buis aanpassen.

 

Alternatief voor een TL buis

TL buizen zijn relatief energiezuinige lampen, dat betekend dat een TL buis veel licht geeft ten opzichte van de energie die de TL buis opneemt. Toch zijn er op dit moment situaties waarin u beter kunt kiezen voor een Led TL buis. bijvoorbeeld als u een gebruik maakt van een TL montagebalk, of een TL lichtlijn zonder reflector. dat komt omdat een Led TL buis alleen maar uit 1 bepaalde hoek uitstraalt. Voor normale Trog armaturen met een reflector en of optiek is het verstandig advies te vragen alvorens u besluit tot het aankopen.

Copyright © 2016 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software
Powered by PageSpeed