Sensor Led lampen

Ontdek de innovatieve wereld van Sensor LED lampen! Deze slimme verlichtingsoplossingen combineren efficiënte LED-technologie met geavanceerde sensoren voor een optimale gebruikerservaring. Of het nu gaat om bewegingssensoren, lichtsensoren of een combinatie van beide, Sensor LED lampen bieden gemak en energiebesparing in één. Verken ons assortiment hoogwaardige lampen die zich aanpassen aan jouw behoeften en omgeving, en geniet van de voordelen van slimme verlichting in huis of op kantoor.

21 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. MEGAMAN LED SENSOR 4.9/40W E27 28
  6W
  MEGAMAN LED 5,540W SENSORLAMP  
  € 11,14 € 9,21 As low as € 10,87
 2. MEGAMAN A60 SENSOR 8/60W OP.2800K MEGAMAN A60 SENSOR 8/60W OP.2800K  
  € 12,27 € 10,14 As low as € 12,03
 3. MEGAMAN SENSOR/RADARLAMP 7.5W 27K
  8W
  MEGAMAN SENSOR/RADARLAMP 7.5W 27K  
  € 14,88 € 12,30 As low as € 14,58
 4. MEGAMAN A60 SENSOR FIL.5/40W 27K MEGAMAN A60 SENSOR FIL.5/40W 27K  
  € 11,87 € 9,81 As low as € 11,57
 5. MEGAMAN SENSOR/RADARLAMP 4.9W 27K
  5W
  MEGAMAN SENSOR/RADARLAMP 4.9W 27K  
  € 13,95 € 11,53 As low as € 13,67

21 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat bespaart een Led lamp met sensor?

Een LED lamp met sensor bespaart zeer veel energie, allereerst omdat een LED lamp met sensor extra zuinig is door de LED, zeker als je dat vergelijkt met de vroegere gloeilamp. De besparing daarop is al vaak meer dan 90%. Maar een LED lamp met sensor heeft zoals de naam al doet vermoeden een ingebouwde sensor die schakelt op beweging of als het donker is, dit is namelijk afhankelijk van het model. De meeste LED lampen met sensor zijn uitgerust met een ingebouwde schemerschakelaar, die ervoor zorgt dat de lamp gaat branden als het donker is, en weer uitgaat als het licht wordt. Hierdoor brandt deze lamp alleen als het wenselijk is en verbruikt hij geen stroom omdat hij onnodig aanstaat. Dit geldt ook voor de LED lamp met bewegingssensor, oftewel een radar. Deze gaat pas aan als hij iemand detecteert en gaat daarna weer uit. Hiermee realiseer je de maximale energiebesparing.

Een groot voordeel van een LED lamp met sensor is dat deze ook zeer lang meegaat, tot wel 50.000 branduren, en dat is in vergelijking tot de vroegere lampen aanzienlijk veel langer.

Wat moet je weten bij een Led lamp met sensor

Een LED lamp met sensor is natuurlijk super eenvoudig te plaatsen in een bestaand verlichtingsarmatuur en zorgt meteen voor een stukje techniek voor een relatief lage prijs, zeker als je dit vergelijkt met een losse sensor en een losse LED lamp. Maar een LED lamp met sensor heeft ook zo zijn beperkingen. Zo kan je niet de gevoeligheid instellen en bijvoorbeeld de nalooptijd. Dit kan ervoor zorgen dat er op bepaalde plekken, waar bijvoorbeeld niet zoveel licht is, de LED lamp met sensor voor het gevoel te vroeg aangaat en te laat uitgaat. Dit is wel de concessie die je doet met een LED lamp met sensor.

Als je heel nauwkeurig alles wilt inregelen, dan is het mogelijk verstandiger om met losse sensoren te werken in plaats van een LED lamp met sensor. Hiermee kun je de gevoeligheid en nalooptijd nauwkeurig afstemmen op je specifieke behoeften en de situatie in de ruimte. Dit biedt meer flexibiliteit, maar kan ook duurder en ingewikkelder zijn in installatie en onderhoud.

Maar als je eenvoudig en snel gebruik wilt maken van een LED lamp met sensor in een "normale" situatie, en niet te kritisch bent, dan is een LED lamp met sensor een hele mooie en energie-efficiënte oplossing. Het biedt gemak en energiebesparing zonder de noodzaak van uitgebreide installaties en instellingen. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor huishoudens en bedrijven die snel en eenvoudig hun verlichting willen optimaliseren.

Wat doet een Led lamp met schemerschakelaar sensor en waar pas je deze toe?

De meeste LED lampen met sensor zijn LED lampen met een schemerschakelaar. Dat betekent dat de LED lamp gevoelig is voor het omgevingslicht en daar dan ook op schakelt. Verreweg de meeste LED lampen met een schemerschakelaar zijn voorzien van een E27 lampvoet, oftewel een grote fitting, en dat is dan weer de meest gebruikte fitting in Nederland.

Doorgaans zijn de E27 LED lampen met een schemerschakelaar ideaal voor omgevingen zoals in armaturen aan woningen of in tuinverlichting. Omdat de E27 LED lamp met schemerschakelaar dus zal reageren op de aanwezigheid van daglicht, zal deze gaan branden als het donker is en weer uitgaan als het licht wordt. Dit biedt een zeer gebruiksvriendelijke oplossing, omdat je niet meer handmatig de verlichting hoeft in te schakelen wanneer het donker wordt.

Het gebruik van een E27 LED lamp met schemerschakelaar is bijzonder handig en efficiënt. Je hoeft niet met ingewikkelde en dure tijdklokken aan de gang om de verlichting te schakelen. De lamp zorgt automatisch voor de juiste verlichting op de juiste momenten, waardoor je energie bespaart en het comfort verhoogt. Deze lampen zijn ideaal voor buitenverlichting rond het huis, zoals bij de voordeur, de oprit, of in de tuin, waar ze zorgen voor een veilige en goed verlichte omgeving zonder onnodig energieverbruik.

In het kort, een LED lamp met schemerschakelaar is een slimme en praktische keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige manier om hun verlichting te automatiseren en energie te besparen.


>> IN DE HOLLANDLAMP PRAKTIJK <<

Verlichtingsoplossing in dierenwinkel door sensor LED lampen

Herbert uit Lelystad had een probleem met de verlichting in zijn dierenwinkel. De lampen brandden de hele dag, wat leidde tot hoge energiekosten. Hij wilde een efficiëntere oplossing vinden zonder voortdurend de verlichting handmatig te moeten aanpassen. Hij nam contact op met Hollandlamp voor advies.

Hollandlamp stelde voor om Sensor LED lampen te installeren. Deze lampen zouden automatisch in- en uitschakelen op basis van beweging en lichtomstandigheden. Herbert besloot om de suggestie op te volgen en installeerde de Sensor LED lampen in zijn winkel.

Binnen enkele dagen merkte Herbert al een verschil. De lampen schakelden zichzelf uit wanneer er geen beweging was en gingen weer aan wanneer klanten de winkel binnenkwamen. Ook gingen de lampen automatisch uit als het buiten licht genoeg was. Hierdoor bespaarde hij aanzienlijk op zijn energierekening.

Dankzij het advies van Hollandlamp en de installatie van Sensor LED lampen, heeft Herbert nu een efficiënte en kostenbesparende verlichtingsoplossing in zijn dierenwinkel.


Tien voordelen van Sensor LED lampen

 • Sensor LED lampen verbruiken aanzienlijk minder energie, vooral vergeleken met traditionele gloeilampen, wat leidt tot besparingen van meer dan 90%.
 • Dankzij ingebouwde sensoren schakelen de lampen automatisch aan en uit op basis van beweging of lichtomstandigheden, waardoor onnodig energieverbruik wordt voorkomen.
 • LED lampen met sensor gaan tot wel 50.000 branduren mee, wat aanzienlijk langer is dan conventionele lampen.
 • Deze lampen zijn gemakkelijk te installeren in bestaande verlichtingsarmaturen, wat tijd en moeite bespaart.
 • Sensor LED lampen zijn relatief goedkoop in aanschaf, zeker in vergelijking met het gebruik van losse sensoren en lampen.
 • E27 LED lampen met schemerschakelaar schakelen automatisch op basis van omgevingslicht, waardoor er geen behoefte is aan dure tijdklokken.
 • Ideaal voor diverse toepassingen zoals woningverlichting, tuinverlichting, en beveiligingsverlichting dankzij de automatische schakelfunctie.
 • Verbetert de veiligheid rondom het huis door automatisch te verlichten bij duisternis of beweging, wat indringers kan afschrikken.
 • Door minder energieverbruik en langere levensduur dragen deze lampen bij aan een lagere ecologische voetafdruk.
 • Met een LED lamp met schemerschakelaar hoef je je geen zorgen te maken over het in- en uitschakelen van de verlichting, wat gemak en gemoedsrust biedt.