G24 Led PLC lampen

Ontdek de efficiënte verlichtingsoplossing met G24 LED PLC lampen. Deze energiezuinige alternatieven voor traditionele PLC lampen bieden helderheid, duurzaamheid en kostenbesparing. Geschikt voor diverse toepassingen, van kantoren tot winkels, bieden G24 LED PLC lampen een veelzijdige en milieuvriendelijke optie voor verlichtingsbehoeften. Leer meer over de voordelen en toepassingen van deze innovatieve verlichtingstechnologie.

Producten 1-24 van 56

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. PHILIPS CorePro LED PLC 8.5W 830 2P G24d-3
  9W
  PHILIPS CorePro LED PLC 8.5W 830 2P G24d-3  
  € 12,72 € 10,51 As low as € 12,46
 2. PHILIPS CorePro LED PLC 8.5W 840 2P G24d-3
  9W
  PHILIPS CorePro LED PLC 8.5W 840 2P G24d-3  
  € 12,72 € 10,51 As low as € 12,46
 3. PHILIPS CorePro LED PLC 9W 830 4P G24q-3
  9W
  PHILIPS CorePro LED PLC 9W 830 4P G24q-3  
  € 15,29 € 12,64 As low as € 14,99
 4. PHILIPS CorePro LED PLC 9W 840 4P G24q-3
  9W
  PHILIPS CorePro LED PLC 9W 840 4P G24q-3  
  € 15,29 € 12,64 As low as € 14,99

Producten 1-24 van 56

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat is een G24 Led PLC lamp en welke voordelen heeft deze?

G24 LED PLC lampen vormen de moderne alternatieven voor compacte fluorescentielampen, die bekend staan als PLC lampen van Philips en Dulux D of Dulux DE lampen van Osram. Hoewel ze verschillende namen hebben, worden ze vaak simpelweg als PLC lampen aangeduid.

Het grootste voordeel van een G24 LED PLC lamp is ongetwijfeld de energiebesparing die het oplevert. Neem bijvoorbeeld een 18 watt PLC lamp; hiervoor volstaat een G24 LED PLC lamp van slechts ongeveer 6 watt. Dit lijkt op het eerste gezicht wellicht een kleine besparing, maar vergeet niet dat het voorschakelapparaat dat nodig is bij een PLC lamp ook nog eens tussen de 6 en 8 watt verbruikt. Hierdoor bedraagt de totale besparing bij een overstap naar een G24 LED PLC lamp ruim 80%.

Bovendien hebben G24 LED PLC lampen een veel langere levensduur dan standaard PLC lampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden. Dit resulteert niet alleen in besparingen op arbeidskosten, maar ook op de aanschaf van nieuwe G24 PLC lampen. Met hun efficiëntie en duurzaamheid zijn G24 LED PLC lampen een slimme keuze voor zowel particuliere als commerciële verlichtingsbehoeften.

Uitleg over de fitting van G24 Led PLC lampen

De fittingen van G24 LED PLC lampen zijn divers en vergen wat begrip om de juiste keuze te maken, want een verkeerde aanschaf is snel gedaan. G24 LED PLC lampen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij de toevoegingen G24d en G24q van belang zijn. G24d verwijst naar een 2-pins lamp, terwijl G24q staat voor een 4-pins lamp.

Daarnaast kunnen deze fittingen aangevuld worden met een numerieke aanduiding, zoals G24d-1, G24d-2 en G24d-3. Het is belangrijk op te merken dat deze voeten niet onderling uitwisselbaar zijn. Dit komt voornamelijk doordat in het verleden verschillende lampvermogens beschikbaar waren en de voorschakelapparatuur niet geschikt was voor onderlinge uitwisseling.

Bijvoorbeeld, een G24d-1 was geschikt voor een 10 of 13 watt 2-pins PLC lamp, maar kan nu vervangen worden door een G24d-1 LED PLC lamp van ongeveer 4 watt. Een G24d-2 was geschikt voor een 18 watt 2-pins PLC lamp en kan nu vervangen worden door een G24d-2 LED PLC lamp van ongeveer 6 watt. Een G24d-3 was geschikt voor een 26 watt 2-pins PLC lamp en kan nu vervangen worden door een G24d-3 LED PLC lamp van ongeveer 8 watt.

Dit principe geldt ook voor G24q 4-pins lampen. Het is daarom van essentieel belang om goed te controleren of de nieuwe G24 LED PLC lampen passen in jouw verlichtingsarmatuur.

Waar pas je een G24 Led PLC lamp toe en hoe?

G24 LED PLC lampen worden het meest gebruikt in downlight spots, die op veel verschillende locaties te vinden zijn, vooral in zakelijke omgevingen zoals hallen, kantoren, winkels, vergaderruimtes, wachtruimtes en zelfs in overstekken. Dit biedt talloze mogelijkheden om aanzienlijk op energieverbruik te besparen met G24 LED PLC lampen.

Belangrijk om te weten is dat G24 LED PLC lampen slechts in één richting licht uitstralen. Dit vormt doorgaans geen probleem in de meeste verlichtingsarmaturen en biedt zelfs voordelen omdat er minimaal verlies van licht is. Echter, in sommige gevallen kan het gewenst zijn dat de lamp aan beide zijden van het armatuur licht uitstraalt, wat met een G24 LED PLC lamp niet mogelijk is.

Bovendien zijn er G24 LED PLC lampen die zonder aanpassingen aan het armatuur gemonteerd kunnen worden, terwijl andere bijvoorbeeld op 230 volt functioneren, waardoor aanpassingen aan het armatuur nodig zijn. Er zijn echter ook G24 LED PLC lampen die in beide situaties toegepast kunnen worden. Het is daarom van cruciaal belang om de instructies zorgvuldig te volgen voordat de G24 LED PLC lamp wordt geplaatst.


>> IN DE HOLLANDLAMP PRAKTIJK <<

Heldere en gelijkmatige verlichting door G24 LED PLC lampen

Elizabeth, eigenaar van een sieradenwinkeltje in Wormerveer, kampte met hoge energiekosten en onvoldoende verlichting in haar zaak. Ze raadpleegde Hollandlamp voor advies. Na een grondige analyse stelden ze G24 LED PLC lampen voor als oplossing. Deze energiezuinige lampen zouden niet alleen de kosten drukken, maar ook zorgen voor helderder en gelijkmatiger licht in de winkel. Elizabeth besloot de aanbeveling op te volgen en de G24 LED PLC lampen te laten installeren.

Het resultaat was verbluffend. De energierekening daalde aanzienlijk en de sieraden kwamen prachtig tot hun recht in het heldere licht. Klanten merkten ook het verschil op en complimenteerden Elizabeth met de verbeterde uitstraling van haar winkel. Dankzij de deskundige hulp van Hollandlamp kon Elizabeth haar winkel efficiënter en aantrekkelijker maken voor haar klanten.


In welke lichtkleur is een G24 Led PLC lamp verkrijgbaar?

G24 LED PLC lampen zijn verkrijgbaar in twee hoofdvarianten van lichtkleuren. De eerste optie is 3000 Kelvin, wat overeenkomt met warm wit licht. Dit type licht wordt voornamelijk gebruikt in en rondom huizen en appartementsgebouwen waar een sfeervolle verlichting gewenst is.

De tweede optie is 4000 Kelvin, wat staat voor neutraal wit licht. Dit wordt vaak toegepast in modernere appartementsgebouwen en rondom bedrijven vanwege het koelere, frissere karakter van het licht.

Hoewel minder gebruikelijk, zijn er ook nog andere lichtkleuren beschikbaar voor G24 LED PLC lampen. Dit omvat 2700 Kelvin extra warm wit en 6500 Kelvin daglicht wit licht. De vraag naar deze kleuren is echter beperkt. Mocht dit specifiek gewenst zijn en de standaardopties niet voldoen, kunnen we altijd kijken of deze voor u te bestellen zijn.

Het kiezen van de juiste lichtkleur is essentieel om de gewenste sfeer en uitstraling te creëren in de ruimte waar de G24 LED PLC lampen worden toegepast.

Tien voordelen G24 LED PLC lampen

 • G24 LED PLC lampen bieden aanzienlijke energiebesparingen, tot wel 80% in vergelijking met traditionele PLC lampen.
 • De levensduur van G24 LED PLC lampen is aanzienlijk langer dan die van standaard PLC lampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.
 • Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren, waaronder warm wit en neutraal wit, om aan diverse verlichtingsbehoeften te voldoen.
 • G24 LED PLC lampen zijn eenvoudig te installeren en vereisen vaak geen aanpassingen aan het bestaande armatuur.
 • Ze zijn milieuvriendelijk vanwege hun energie-efficiëntie en verminderde CO2-uitstoot.
 • G24 LED PLC lampen stralen licht uit in één richting, wat zorgt voor minimale lichtverstrooiing en efficiënt gebruik van licht.
 • Deze lampen zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder kantoren, winkels, hallen, vergaderruimtes en meer.
 • G24 LED PLC lampen zijn beschikbaar in verschillende vermogens, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn voor diverse verlichtingsbehoeften.
 • Door de overstap naar G24 LED PLC lampen kan aanzienlijk bespaard worden op energiekosten op lange termijn.
 • Ze bieden een uitstekende ROI (Return on Investment) vanwege hun lange levensduur en energie-efficiëntie.