0

Ledstrip

Ledstrip vindt u hier van o.a. Interlight, Klemko, Lumiance en het eigen merk Ledstrip van Hollandlamp. Als u vragen heeft over een Ledstrip, dan mag u deze altijd vrijblijvend stellen d.m.v. het contactformulier

Ledstrip toepassingen

Ledstrip wordt op veel verschillende plekken toegepast. Vaak is de uiteindelijke toepassing van Ledstip hetzelfde, omdat deze dient als zijnde indirecte designverlichting. Met een ledstrip kunt u namelijk mooi een aantal zaken uitlichten, zoals de treden van een trap, maar ook juist als zijnde koofverlichting worden Ledstrips toegepast. Een Ledstrip wordt ook vaak achter borden geplaatst in meubels om de producten aan te lichten die in de kast staan. Ledstrip word echter zelden toegepast als functionele verlichting, maar als een bijverlichting waarmee leuke effecten te bahalen zijn.

 

Ledstrip soorten.

Ledstrip is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ledstrip is verkrijgbaar in verschillende kleuren:

  • Ledstrip in warm wit
  • Ledstrip in koel wit
  • Ledstrip in Groen
  • Ledstrip in Rood
  • Ledstrip in Blauw
  • Ledstrip in RGB

Ledstrip in RGB betekend dat u de kleuren kunt regelen van de Ledstrip. Dat kunt u doen met een afstandbediening.

Al deze bovenstaande Ledstrips zijn vervolgens ook weer verkrijgbaar in IP20 wat betekend voor binnen en Ledstrips zijn verkrijgbaar in IP65 wat betekend dat ze buiten gebruikt kunnen worden op in een vochtige omgeving.

 

Ledstrip merken

Ledstrip is verkrijgbaar in verschillende merken, zoals van Lumiance, Klemko, Interlight en de Ledstrip van Hollandlamp. Hollandlamp levert u Ledstrip van uitmuntende kwaliteit waarmee u zeer mooie en egaal licht kunt creëren. Wij leveren het gehele pakket  en kunnen naast de Ledstrip ook diverse Profielen leveren waarin u de Ledstrip kunt bevestigen en met de verschillende optieken verschillende soorten lichtuitstraling kunt creëren.

Copyright © 2016 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.