0

Ledstrip

Ledstrip vindt u hier van o.a. Interlight, Klemko, Lumiance en ons eigen merk Hollandlamp. Als u vragen heeft, dan mag u deze altijd vrijblijvend stellen aan Hollandlamp.

Ledstrip toepassingen

Een Ledstrip wordt op veel verschillende plekken toegepast. Vaak is de uiteindelijke toepassing van een Ledstip hetzelfde, omdat deze dient als zijnde indirecte designverlichting. Met een Ledstrip kunt u namelijk mooi een aantal zaken uitlichten, zoals de treden van een trap, maar ook juist als zijnde koofverlichting worden deze strips vaak toegepast. Een Ledstrip wordt ook vaak achter borden geplaatst in meubels om de producten aan te lichten die in de kast staan. Een strip word echter zelden toegepast als functionele verlichting, maar vooral als een bijverlichting waarmee leuke effecten te behalen zijn.

 

Verschillende soorten

Een Ledstrip is verkrijgbaar in vele verschillende soorten, maten en kleuren. Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Warm wit
  • Koel wit
  • Groen
  • Rood
  • Blauw
  • RGB*

*RGB betekend dat u de kleuren kunt regelen van de Ledstrip. Dat kunt u doen met een afstandbediening.

Al deze bovenstaande Ledstrips zijn vervolgens ook weer verkrijgbaar in IP20 wat betekend dat deze strips geschikt zijn voor binnen en zijn ook verkrijgbaar in IP65 wat betekend dat ze buiten gebruikt kunnen worden op/in een vochtige omgeving.

 

De verschillende merken

Ledstrip is verkrijgbaar in verschillende merken, zoals van Lumiance, Klemko, Interlight en van Hollandlamp. Hollandlamp levert u Ledstrips van uitmuntende kwaliteit waarmee u een zeer mooi en egaal licht kunt creëren. Wij leveren het gehele pakket en kunnen naast de strip ook diverse profielen leveren waarin u de strip kunt bevestigen en met de verschillende optieken verschillende soorten lichtuitstraling kunt creëren.

 

Specifieke Ledstrip

Bent u opzoek naar een specifieke strip en kunt u deze niet vinden in ons assortiment, neemt u dan gerust contact met ons op, wij kijken graag voor u verder en indien nodig kijken wij samen met u voor een vervangend product. 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software