Levering Bestelling


Als u bij Hollandlamp uw product op werkdagen voor 17:15 bestelt, dan wordt alles dezelfde dag nog klaar gemaakt voor verzending. PostNL zal deze pakketten de volgende dag afhalen en de daarop volgende werkdag bij u bezorgen.

Mocht u op het moment van bezorgen niet aanwezig zijn, dan wordt in eerste instantie geprobeerd het pakket bij uw buren af te leveren. Als dit niet lukt, zal de zending de volgende werkdag opnieuw worden aangeboden. Als ook deze tweede bezorging niet slaagt, wordt uw bestelling klaar gelegd op één van de afhaalpunten van PostNL. U ontvangt daarvan bericht.

levering-bestelling-hollandlampVerzendkosten

Bij verzending binnen Nederland betaalt u € 6,95 inclusief BTW aan verzendkosten. Bij bestellingen met een orderwaarde van meer dan € 100,- excl BTW binnen Nederland komen deze verzendkosten te vervallen.

Klik hier voor een overzicht van de verzendkosten per land.

Afhalen


Als u een bijvoorbeeld een lamp wilt afhalen in onze vestiging aan de Flemingstraat 28 te Heerhugowaard, is dat natuurlijk geen probleem. Het is echter niet zo dat wij de voorraad in Heerhugowaard hebben liggen, maar deze in ons magazijn liggen elders in het land. Bestel daarom gewoon het product online en dan kunt u deze de volgende dag afhalen in Heerhugowaard. U krijgt alvorens het afhalen daarvan ook bericht dat het netjes voor u klaar ligt. Wilt u langskomen voor informatie, maakt u alstublieft voor de zekerheid een afspraak, dan staat alles op het juiste moment voor u klaar en is er een productspecialist aanwezig om u te woord te adviseren.

U kunt om een afspraak te plannen een berichtje sturen via email of bellen met 072-26 00 000.

Retourneren


Als u een product aankoopt bij Hollandlamp, dan krijgt u van ons 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment dat u de bestelling heeft ontvangen, heeft u dus twee weken om te bekijken en te bepalen of alles naar wens is. Wij vragen u hierbij met nadruk om zorgvuldig met het product en de verpakking om te gaan. Schrijf dus niet op de fabrieksverpakking zelf en plak daar ook geen tape of plakband op!

Voor meer informatie en het downloaden van het retourformulier verwijzen wij u naar onze retourpagina.

Loading...
Wacht a.u.b...