Lichtadvies


Hollandlamp geeft deskundig en professioneel lichtadvies om uw bedrijfsruimte op een effectieve manier te voorzien van de juiste verlichting.

Hierbij wordt rekening gehouden met het type ruimte, de gebruikelijke en meest voorkomende werkzaamheden die daarin worden uitgevoerd en de wet- en regelgeving die daarbij van toepassing zijn.

lichtadvies-hollandlamp

Lichtadvies is meer dan een lichtplan alleen


Zoals u begrijp maakt Hollandlamp complete lichtplannen opmaat voor uw bedrijf. Elk bedrijf heeft zicht te houden aan de minimale normen, ofwel de ondergrens van wat noodzakelijk is vastgelegd. Het kan zo zijn dat we uitkomen op een hoger lichtniveau dan dat de norm aangeeft.

Dit kan met allerlei zaken te maken hebben, bijvoorbeeld indien u een winkel heeft, wilt u het verschil maken t.o.v. van de concurrerende winkels in de buurt, of juist “positief” opvallen in de straat, dan kan het beste wel eens zo zijn dat we op bepaalde plekken het lichtniveau hoger laten zijn dan de norm.

Daarnaast combineren we de lichtplannen ook met de noodverlichting, los van het feit dat in een lichtplan dat mee genomen dient te worden blijft het vaak liggen tot dat er een instantie erover begint.

Ook kijkt Hollandlamp graag met u mee naar de mogelijkheden om het comfort, veiligheid en energiebesparing zo goed mogelijk in het plan te passen denk hierbij aan:

  • Gebruik te maken van daglichtsensoren, waardoor het lichtniveau stabiel gehouden wordt, en er dus maximaal geprofiteerd wordt van het gratis lichtinval van buiten
  • Gebruik te maken van aanwezigheidsmelders, hierdoor blijft verlichting niet onnodig branden;
  • Het toepassen van domotica oplossingen, waardoor we de verlichting nauwkeurig kunnen aansturen, scenes kunnen instellen en de verlichting en energieverbruik daarvan te monitoren.

U zult begrijpen dat elk gebouw, elk bedrijf, elk werkplek en elke klanten een nieuwe situatie is en dat hier altijd een plan op maat zal zijn.

Kost een lichtplan geld of kan het gratis?


Dit is een goede vraag, maar de vraag zou ook kunnen zijn wat levert mij een lichtplan op voor mijn bedrijf? Kort door de bocht kan het maken van een lichtplan uiteindelijk zonder extra kosten.

Hollandlamp zal afhankelijk van de situatie u om een vergoeding vragen voor het maken van een gedegen lichtplan. We kunnen meteen met elkaar afspreken, dat indien u het lichtplan door ons laat uitvoeren, u deze kosten weer terug krijgt, waardoor het lichtplan gratis is geworden.

Het belangrijkste is eigenlijk niet dat het lichtplan gratis is, maar veel belangrijker zou moeten zijn het resultaat van het lichtadvies, wat heeft u er allemaal aan ofwel wat levert een lichtadvies u op?

Als Hollandlamp u lichtplan oplevert heeft u de volgende antwoorden:

  • U weet wat er nodig is aan lichtsterkte in uw bedrijf per ruimte;
  • U weet de beste mogelijke wijze om dit te organiseren;
  • U weet welke en hoeveel armaturen daar het beste voor zijn;
  • U weet hoeveel energie dat verbruikt;
  • U weet of er mogelijkheden zijn op subsidie;
  • U weet precies wat het kost om de materialen aan te kopen;
  • U weet wat het kost om de materialen aan te kopen;

Het complete Licht advies geeft u dus zeer veel antwoorden opvragen welke de meeste van onze klanten hebben.

Compleet lichtplan voor passend lichtadvies

Een juiste verlichting binnen uw specifieke toepassing of situatie is van het grootste belang en wordt door sommige mensen weleens onderschat. De productiviteit wordt verhoogd en de kans op fouten en vergissing en misschien zelfs wel ongelukken wordt door goede verlichting aanzienlijk minder groot.

Hollandlamp brengt in onderling overleg de situatie in kaart, stelt vervolgens een compleet lichtplan op en geeft u graag een onafhankelijk en passend lichtadvies.

Besparing is een belangrijk uitgangspunt


Hollandlamp werkt altijd op maat en ziet in soms ingewikkelde situaties altijd een interessante uitdaging.

Met onze jarenlange ervaring en grote deskundigheid vormen wij voor elke organisatie de geschikte partner voor een optimaal lichtadvies. Wij kiezen altijd voor de meest efficiënte armaturen en lampen, en zien energiebesparing als uitgangspunt.

Ontwikkelingen in verlichting gaan razendsnel


Door de ontwikkelingen in de markt op de voet te volgen, is Hollandlamp bij uitstek de geschikte partner als het gaat om het uitbrengen van een deskundig lichtadvies. Het best passende licht samengesteld voor uw specifieke situatie.

Onze medewerkers zijn deskundig, bezoeken regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten en worden door Hollandlamp gestimuleerd om hun kennis van verlichting op peil te houden. Hierdoor bent u als klant zeker van het beste advies.

Volledig uitgewerkt lichtplan


Bij het uitwerken van het lichtplan combineren wij alle gegevens, onze know-how en uw specifieke wensen tot een perfect plan dat het beste bij u past.

Hollandlamp helpt graag om ook voor u het best passende licht te verzorgen.

Loading...
Wacht a.u.b...