Noodverlichting Lichttechnische Toebehoren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Noodverlichting Lichttechnische Toebehoren


“Noodverlichting Als u al een paar jaar noodverlichting heeft in uw bedrijf, komt u waarschijnlijk bij de controles hier en daar een defect tegen. Dit moet natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden. Hollandlamp levert naast de compleet nieuwe armaturen van verschillende merken, ook alle onderdelen die nodig zijn om de armaturen in topconditie te houden. Dus de accu’s, de lichtbronnen, de mechanische toebehoren en de lichttechnische toebehoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prismakappen en -doppen, pictogram behuizingen en afdekkappen.

Met lichttechnische toebehoren van merken als Van Lien, Blessing en ETAP kunt u uw bestaande armaturen in de beste conditie houden, om zo optimale veiligheid te kunnen bieden in noodsituaties. Let ook altijd goed op of de noodverlichting nog voldoet aan de huidige norm. Na een aantal jaren kan het zijn dat normen aangescherpt worden of pictogrammen aan nieuwe regels moeten voldoen.

Neem voor de jaarlijkse controle gerust eens contact op met Hollandlamp.

Wij zijn bij Hollandlamp altijd op de hoogte van .....

..... de laatste wet- en regelgeving op het gebied van noodverlichting. We kunnen u hierdoor goed adviseren waar u op moet letten bij de jaarlijkse controle, wat de laatste ontwikkelingen zijn op dit gebeid en hoe die binnen uw bedrijf het beste toe te passen zijn. Misschien kunt u net dat ene lichttechnische toebehoren niet vinden wat u nodig heeft? Ook dan kunt u contact met ons opnemen, we helpen u hier graag bij.