Noodverlichting Printplaat

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Noodverlichting Printplaat


“Noodverlichting Noodverlichting wordt aangestuurd door de printplaat. Wanneer de netspanning wegvalt zal de printplaat ervoor zorgen dat de accu’s ingezet worden zodat de verlichting gaat/ blijft branden en met de ingestelde lichtsterkte en brandduur. Sommige noodverlichtingsarmaturen hebben een automatische zelfdiagnose; dit wordt ook aangestuurd door de printplaat. Wanneer de printplaat beschadigd is, maar de noodverlichting verder nog in goede staat is, kunt u hier een nieuwe printplaat bestellen.

Welke noodverlichting printplaat u nodig heeft is natuurlijk geheel afhankelijk van de armatuur. Het merk en typenummer zijn hierin bepalend. Hollandlamp heeft van o.a. VanLien, Blessing en Etap printplaten op voorraad. Mocht u van een ander merk een printplaat zoeken, neemt u dan contact op met Hollandlamp.

Wij kunnen u helpen het juiste onderdeel te vinden.

Zorg er in elk geval altijd voor .....

..... dat u de defecte onderdelen van noodverlichting alleen vervangt door onderdelen van hetzelfde merk en uit dezelfde serie. Door te kiezen voor onderdelen van een ander (goedkoper) merk, vervalt het recht op garantie. Het kan ook zorgen voor een verstoorde werking van de noodverlichting, waardoor er slachtoffers kunnen vallen die te voorkomen waren geweest.

Heeft u onderdelen nodig?


Heeft u elektrische onderdelen nodig voor uw armatuur? Bij Hollandlamp vindt u alles wat u nodig heeft om uw noodverlichting te laten voldoen aan de regels. Niet alleen de printplaten, maar ook de pictogrammen, mechanische en lichttechnische toebehoren kunt u kopen bij Hollandlamp.

Stel uw vraag aan Hollandlamp


Heeft u vragen over een elektrisch of mechanisch onderdeel voor noodverlichting, stel dan uw vraag door contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.