Philips T8 120cm Led TL lamp

Philips biedt een breed scala aan T8 120cm LED TL lampen in diverse uitvoeringen, zoals op 230 volt, met starter of voor een elektronische voorschakelapparaat (EVSA). Daarnaast zijn er verschillende series beschikbaar, zoals de budgetvriendelijke Corepro-serie en de hoogwaardige Master-serie. Deze Philips T8 120cm LED TL lampen zijn ideaal voor het vervangen van traditionele 36 watt TL buizen. Bij Hollandlamp koop je deze voordelig en hebben we het brede assortiment altijd op voorraad. Zo ben je verzekerd van snelle levering en de beste kwaliteit voor jouw verlichtingsprojecten.

Producten 1-24 van 40

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 40

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat bespaart een Philips T8 120cm LED TL lamp jou?

Een Philips T8 120cm LED TL lamp biedt aanzienlijke besparingen op energie- en onderhoudskosten. Deze lampen verbruiken tot 50% minder energie dan traditionele TL-buizen, wat direct resulteert in lagere energierekeningen. Daarnaast hebben ze een langere levensduur, vaak tot 50.000 branduren, waardoor je minder vaak lampen hoeft te vervangen. Dit vermindert de kosten en het ongemak van regelmatige vervangingen. Bovendien dragen Philips LED TL lampen bij aan een duurzamere omgeving door hun hogere energie-efficiëntie en het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Door te kiezen voor Philips T8 120cm LED TL lampen, maak je een slimme investering die zowel je portemonnee als het milieu ten goede komt.

 

 

Wat zijn de verschillende kleuren bij een Philips T8 120cm LED TL lamp?

Philips T8 120cm LED TL lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen om aan diverse verlichtingsbehoeften te voldoen. De meest voorkomende kleurtemperaturen zijn 3000K (warm wit), 4000K (neutraal wit) en 6500K (koel wit). Warm wit (3000K) zorgt voor een gezellige en uitnodigende sfeer, ideaal voor woonruimtes en ontvangstgebieden. Neutraal wit (4000K) biedt een heldere, natuurlijke verlichting die perfect is voor kantoren en werkruimtes. Koel wit (6500K) levert een zeer helder licht dat lijkt op daglicht, ideaal voor industriële omgevingen en ruimtes waar precisie en concentratie belangrijk zijn. Door de juiste kleurtemperatuur te kiezen, kun je de ambiance en functionaliteit van elke ruimte optimaliseren.

 

 

Wat zijn de verschillen tussen LED TL op 230 volt, met starter of HF?

Philips T8 120cm LED TL lampen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: op 230 volt, met starter en HF (hoogfrequent). De 230 volt LED TL lampen zijn ontworpen voor directe aansluiting op het elektriciteitsnet, wat installatie eenvoudig maakt. LED TL lampen met starter zijn bedoeld voor gebruik in armaturen met een conventionele starter, waarbij alleen de starter vervangen hoeft te worden door een LED-compatibele versie. HF LED TL lampen werken met hoogfrequente elektronische voorschakelapparaten (EVSA) en bieden een flikkervrij licht en directe volledige lichtopbrengst. Ze zijn energie-efficiënter en hebben een langere levensduur dan standaard opties. De keuze tussen deze opties hangt af van het bestaande armatuur en de specifieke verlichtingsbehoeften.

 

 

Wat zijn Philips T8 120cm LED TL lamp Interact LED TL buizen?

Philips T8 120cm LED TL lampen zijn ook beschikbaar als Interact LED TL buizen, die deel uitmaken van het Philips Interact verlichtingssysteem. Deze slimme buizen combineren energie-efficiënte LED-verlichting met geavanceerde connectiviteitsopties. Dankzij ingebouwde draadloze communicatie kunnen Interact LED TL buizen eenvoudig worden geïntegreerd in een netwerk van slimme verlichting. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden voor lichtbeheer, zoals het op afstand aanpassen van lichtniveaus, het instellen van tijdschema's en het monitoren van energieverbruik. Met de Interact Pro-software kunnen gebruikers de verlichting optimaliseren voor energiebesparing en verhoogd comfort. Philips Interact LED TL buizen zijn ideaal voor bedrijven die hun verlichting willen moderniseren en profiteren van de voordelen van slimme technologie.