0

Professioneel lichtadvies en installatie

Hollandlamp is specialist op het gebied van licht. Wij verkopen online alles op het gebied van verlichting voor de zakelijke markt en voor particulieren door heel Europa.

Lichtadvies

Indien u in een schuur wat armaturen wilt gaan hangen, kunt u die mogelijk naar eigen inschatting doen, maar indien u een fabriekshal, kantoor, klaslokaal, winkel of restaurant wilt gaan verlichten komt daar nogal wat bij kijken. Los van de normen welke per situatie verschillend zijn, wilt u met de verlichting uw doel van de ruimte versterken. In een winkel wilt u de verkoop van de producten stimuleren, maar zal u in de productiehal de fouten willen reduceren. U wilt in het restaurant de sfeer verhogen en in een klaslokaal wilt u drukke kinderen rustig krijgen, maar tegelijkertijd de kinderen laten presenteren als het erop aan komt.

Een gedegen lichtadvies van Hollandlamp helpt u meer inzicht te krijgen van wat er nodig is om uw wens te realiseren. 

 

Installatie

Indien u ons de lampen en armaturen laat leveren kunnen wij u ook helpen de materialen te installeren. Wij kunnen u tips geven, maar u kunt ook de installatie geheel aan ons uitbesteden. Wij hebben een team met monteurs welke elke verlichtingsinstallatie professioneel kunnen installeren met kwalitatief zeer goede en betrouwbare installatiematerialen. Wij installeren verlichting door heel Nederland, of u nu in Eindhoven, Groningen of in Alkmaar zit met uw bedrijf, wij ontzorgen u geheel.

Voor vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 

Copyright © 2017 HollandLamp. Alle rechten voorbehouden.
LiveZilla Live Chat Software