Spanningsrail toebeh. 1 fase

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Railverlichting Mechanische Toebehoren


“Railverlichting Wanneer u een keuze heeft gemaakt in het merk en type railverlichting, de kleur en welke spots u gaat gebruiken, is er nog een keuze die gemaakt moet gaan worden. Is het mogelijk om de railverlichting direct tegen het plafond te bevestigen of gaat u voor kabelophanging, vergelijkbaar met een pendelsysteem? Voor beide mogelijkheden heeft Hollandlamp de mechanische toebehoren in huis.

Eindkappen, plafondbeugels, ophangkits en koppelstukken voor railverlichting zijn bijna allemaal op voorraad en kunnen dus heel snel geleverd worden. Als u bij Hollandlamp uw product op werkdagen voor 17:15 bestelt, dan wordt alles dezelfde dag nog klaar gemaakt voor verzending.

PostNL zal deze pakketten de volgende dag afhalen en de daarop volgende werkdag bij u bezorgen.

Naast een ruime voorraad mechanische toebehoren .....

..... heeft Hollandlamp ook de elektrische toebehoren, spanningsrails en de bijpassende spots in haar assortiment. Hierbij kunnen we ook nog een compleet lichtplan voor u maken en de installatie van de railverlichting voor u verzorgen. Voor het complete pakket moet u dus naar Hollandlamp!

Rail spots toevoegen


Onze spots voor railverlichting zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De belangrijkste verschillen hierin zijn het type verlichting, de maat en de kleur van de rail spots. De kleur rail spot kan gekozen worden om bij de rail te passen, maar ook juist in een contrasterende kleur. Zo kunt u zwarte, witte en zilveren spanningsrails en spots vinden op onze website. Daarnaast kan er ook gekozen worden om de railverlichting in een andere kleur te laten uitvoeren om zo bijvoorbeeld bij de huisstijl te passen.

Informeer naar de mogelijkheden hiervoor bij Hollandlamp.

Stel uw vraag aan Hollandlamp


Heeft u vragen over mechanische toepassingen of bent u opzoek naar een specifiek mechanisch onderdeel, neemt u dan gerust contact met ons op, wij kijken en denken graag verder voor u. Mail hiervoor uw vragen naar info@hollandlamp.nl