Retourenbeleid


Bij Hollandlamp streven wij ernaar om u zo goed mogelijk tevreden te stellen met uw aankoop.

Mocht u dus om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met uw bestelling, dan heeft u de mogelijkheid om het product te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Het product moet in originele staat (onbeschadigd) en fabriek- verpakking geretourneerd worden.

Zorg ervoor dat alle accessoires nog aanwezig zijn en dat het niet beschadigd is.

U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

Wij verzoeken u met klem om niet te schrijven op de fabrieksverpakking zelf en daar ook geen tape of plakband op te plakken!

Let op: sommige producten zijn uitgesloten van het retourbeleid.

Meer informatie hierover vindt u bij de kop 'uitzonderingen'.


Retourformulier

Om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om ons retourformulier in te vullen en mee te sturen met uw retourzending.

Op het retourformulier kunt u aangeven welk product u wilt retourneren en wat de reden hiervan is.

Ook staat daar naar welk adres u dit alles kunt sturen. Bovendien kunt u hierop ook uitgebreid onze retourvoorwaarden doornemen.

Wij zullen het bedrag van het geretourneerde product binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugbetalen.

U kunt dit formulier HIER downloaden.

Als u deze pdf vervolgens print en ingevuld toevoegt aan uw retourzending, helpt ons dat om direct de retourzending in behandeling te kunnen nemen.

Uitzonderingen


Sommige producten zijn uitgesloten van ons retourbeleid, zoals producten die speciaal voor u zijn besteld.

Het is belangrijk om te weten dat deze artikelen speciaal voor u worden besteld bij de fabrikant en daarom niet geretourneerd kunnen worden of geannuleerd kunnen worden na de bestelling. Wij vermelden dit duidelijk bij de betreffende producten op onze website.

De reden hiervoor is dat deze artikelen geen standaard voorraadartikelen zijn en speciaal voor u worden besteld bij de fabrikant.

In sommige gevallen moeten deze artikelen zelfs worden geproduceerd. Om deze reden kunnen we deze artikelen niet terugnemen.

Wij hopen dat dit retourbeleid bijdraagt aan een goede klantenservice en een prettige winkelervaring. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Gebruik daarvoor alstublieft ons e-mail adres: klantenservice@hollandlamp.nl

Om alle voorwaarden en het retourformulier te downloaden, klikt u HIER.